LEDlife 2G10
LED lysstofrør, 14W, 17cm, 2G10, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot 2G10 lysstofrør.

Røret skal forsynes direkte med 230V til de to yderste ben.

Materet glas sikrer god spredning af lyset, der samtidigt ikke blænder.

 

 


Data om produktet:

14W LED lysstofrør 2G10: Dette LED lysstofrør er designet til at fungere som erstatning for traditionelle lyskilder, og det er velegnet til anvendelse i forskellige belysningsinstallationer. Røret har en effekt på 14W og er kompatibelt med 2G10 fatningen. Det tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør det brugervenligt og fleksibelt at installere.

Lysstyrke og spredning:

Røret har en lysstyrke på imponerende 1750 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftfuldt lys. Derudover har røret en bred spredning på hele 180 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Denne brede spredning betyder, at lyset når ud i alle hjørner og kroge og sikrer optimal belysning.

Lyskvalitet:

LEDlife 2G10 leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde, hvilket giver et naturligt og behageligt lysmiljø. Uanset om du bruger røret til indretning, arbejdspladsen eller andre områder, vil du kunne nyde godt af en høj kvalitet af lys.

Lang levetid og pålidelighed:

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikrer LEDlife 2G10 en lang og pålidelig drift på op til 50.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde godt af dette lysrør i mange år fremover uden bekymring for udskiftning. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling er med til at forlænge levetiden for produktet som helhed.

Kulør på lyset:

LEDlife 2G10 fås i varm hvid (3000K). Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning. Uanset om du bruger røret til hjemmebelysning eller i erhvervsmæssige miljøer, vil den varme kulør være med til at skabe en indbydende og hyggelig atmosfære.

Dimensioner:

Røret har dimensioner på 90 x 170 x 22 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere i forskellige belysningsarmaturer. Disse dimensioner sikrer også, at røret passer godt ind i forskellige typer af lamper og lysarmaturer og kan tilpasses efter dine specifikke behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 156,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1750 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug14w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Fatning2G10
Højde170 mm.
Bredde90 mm.
Dybde22 mm.
Iframe