LEDlife hvid skinnespot 30W
CASAMBI dæmpbar, RA90, 170lm/w, 3-faset

Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife hvid skinnespot 30W er en innovativ og energieffektiv belysningsløsning med specielle egenskaber, der sikrer en imponerende lysoplevelse.

Virker med CASAMBI.

  • Imponerende effektivitet: Med en lysudbytte på 170 lumen pr. watt kan dette skinnespot give en kraftfuld og klar belysning med minimalt energiforbrug.
  • Farvegengivelse i topklasse: Den høje Ra-værdi på 90 sikrer, at farverne i rummet gengives nøjagtigt og naturligt, hvilket skaber en behagelig atmosfære.
  • Intelligent dæmpning: Med CASAMBI-teknologi kan du nemt og præcist justere belysningens intensitet efter behov og stemning. Skab den perfekte atmosfære med blot et tryk på din smartphone.
  • Nem installation: Denne skinnespot er kompatibel med 3-fasede skinnesystemer, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Opgrader dine belysningsløsninger med LEDlife hvid skinnespot 30W og oplev enestående effektivitet og fleksibilitet i dit rum.


LEDlife hvid skinnespot 30W, CASAMBI dæmpbar, RA90, 170lm/w, 3-faset

Dette produkt er en kraftig og høj kvalitets LED skinnespot, der kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning. Med en effekt på 30W får du et imponerende lysudbytte. Med en lysstyrke på 5100 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, får du et kontrolleret og præcist lys, der kan dirigere lyset præcist derhen, hvor du ønsker det.

Det LEDlife skinnespot har en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette sikrer, at lyset viser alle farver levende og naturligt, hvilket er ideelt selv i krævende situationer. Med denne høje lyskvalitet får du et flot og sprudlende lys, der virkelig bringer farverne frem.

Et andet vigtigt punkt er, at dette skinnespot er flicker fri eller flimmer fri, hvilket er ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Det er også velegnet til brug i forbindelse med foto- og videotagning, hvor der er behov for en jævn og stabil lyskilde.

LEDlife skinnespottet er lavet med LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift i op til 30.000 timer. Dette betyder, at du kan stole på, at produktet vil vare i lang tid, uden at du oplever, at lysstyrken falder betydeligt. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til den lange levetid af produktet som helhed.

Kulør på lyset:

Du kan få dette skinnespot i en varm hvid kulør på 3000K. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det er med til at skabe en hyggelig stemning, som passer perfekt til f.eks. stuer, soveværelser eller restauranter, hvor en behagelig belysning er afgørende.

Dette LEDlife skinnespot er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det at bruge produktet indendørs i tørre omgivelser. Det er også vigtigt at nævne, at dette skinnespot leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Flere detaljer

DKK 1.446,00

- +

  • Varm
  • Via CASAMBI

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa, CASAMBI - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke5100 lumens
Spredning38 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
EnergimærkeB (A-G)
Dimensioner
Iframe