LEDlife LED lysskinne 20W
Til 3-faset skinner, RA90, 60 cm, hvid

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED lysskinne i hvid hus på 60 cm til 3-faset skinnesystem.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner.


Effektiv og Alsidig LED Lysskinne

Dette produkt er den perfekte løsning for dig, der søger en pålidelig og højtydende LED lysskinne. Med en effekt på 20W tilbyder det en kraftfuld belysning til ethvert rum.

Anvendelse og Effektivitet

LED lysskinnen er designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge i mange forskellige miljøer. Med en lysstyrke på 1700 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer denne lysskinne en jævn og effektiv fordeling af lyset. Dette gør den ideel til både private hjem og erhvervsmæssige lokaler, hvor en god og klar belysning er afgørende.

Lyskvalitet

Lyskvaliteten er i top med en RA værdi på 90-95. Dette betyder, at du kan forvente et levende og naturligt lys, der præcist og smukt gengiver alle nuancer, hvilket er vigtigt i miljøer, hvor korrekt farvegengivelse er essentiel. Lyset er også flicker free, hvilket gør det ideelt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Desuden er det en fremragende løsning for foto- og videooptagelser.

Lang Levetid og Holdbarhed

Ved at anvende LED af den højeste kvalitet, er denne lysskinne designet til at have en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Den professionelle driver og effektive køling kombineres for at levere en bemærkelsesværdig lang levetid, med minimalt fald i lysstyrke over tid.

Lysfarve

Lysskinnen findes i neutral hvid (4000K). Denne kulør skaber et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, da lyset er fri for blå eller gule nuancer, hvilket resulterer i en naturlig fremtoning af de belyste emner.

Produktets Dimensioner

  • Længde: 600 mm
  • Bredde: 31 mm
  • Dybde: 48 mm

Med sin kompakte størrelse og de integrerede lyskomponenter passer denne lysskinne perfekt ind i ethvert design uden at kompromittere på funktionalitet.

Alt i alt er LEDlife LED lysskinne en fremragende investering for dem, der ønsker en holdbar, effektiv og æstetisk fordelagtig belysningsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 548,00

v. 10+  DKK 438,40

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde600 mm.
Bredde31 mm.
Dybde48 mm.