Lifud Zigbee CCT driver
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

LF-GAZ150A
Ny

Billigst på PriceRunner

Zigbee CCT dæmpbar strømforsyning fra Lifud. - en innovativ og intelligent løsning, der kombinerer både strømforsyning og kontrolfunktioner i én enhed.

Med den flicker free Zigbee-teknologi kan denne enhed styre alle Zigbee-kompatible lysarmaturer, herunder Akustilight, strips og andre typer belysning


Virker til CCT.

Maks. belastning i alt 6A, 24V (150W).

Styres via Zigbee 3.0.
Virker ikke med rWave fjernbetjeninger.
Kan kun styres via Zigbee styring.


Her kan du nemt:
- Tænde / slukke controlleren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Vælge imellem 8 forskellige lysspil
- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter
- Dele indstillinger og funktioner til andre enheder i samme serie

 


Lifud Zigbee CCT driver, Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

Tilslut denne Lifud Zigbee CCT driver til en 24V strømforsyning for at få en pålidelig og justerbar belysning. Med den indbyggede Zigbee 3.0-teknologi er det nemt at integrere driveren i et smart hjem- eller lysstyringssystem. Med en effekt på 150W kan den levere tilstrækkelig strøm til at drive et stort antal LED-lys.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne driver er, at den er flicker-free eller flimmer fri. Dette er ideelt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer eller ønsker en mere behagelig belysning. Flicker-free belysning er også perfekt til foto- eller videooptagelser, hvor flimmer kan være et problem.

Driverens dimensioner er 42 x 30,3 x 360,8 mm, hvilket sikrer en kompakt og nem installation. Den er designet til at blive monteret i IP20-omgivelser, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun er egnet til indendørs brug.

Med Lifud Zigbee CCT driver får du en pålidelig og fleksibel løsning til at drive og styre dit LED-lys. Den flicker-free funktion gør den ideel til både almindelig belysning og særlige anvendelser, hvor flimmer kan være et problem. Den smarte dimensionering og IP20-klassificering gør den nem at installere i forskellige indendørs miljøer.

Flere detaljer

DKK 583,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Spænding24V
Dimensioner
Højde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe