Lifud Zigbee CCT driver
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

LF-GAZ150A
Ny

Billigst på PriceRunner

Zigbee CCT dæmpbar strømforsyning fra Lifud. - en innovativ og intelligent løsning, der kombinerer både strømforsyning og kontrolfunktioner i én enhed.

Med den flicker free Zigbee-teknologi kan denne enhed styre alle Zigbee-kompatible lysarmaturer, herunder Akustilight, strips og andre typer belysning


Virker til CCT.

Maks. belastning i alt 6A, 24V (150W).

Styres via Zigbee 3.0.
Virker ikke med rWave fjernbetjeninger.
Kan kun styres via Zigbee styring.


Her kan du nemt:
- Tænde / slukke controlleren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Vælge imellem 8 forskellige lysspil
- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter
- Dele indstillinger og funktioner til andre enheder i samme serie

 


Produktbeskrivelse:

Denne Lifud Zigbee CCT driver er en effektiv og brugervenlig lysdriver, der kan tilsluttes til en 24V strømforsyning. Med sin Zigbee 3.0-teknologi er den kompatibel med en bred vifte af Zigbee-aktiverede lysarmaturer.

Det mest imponerende ved denne lysdriver er dens flicker free (flimmer fri) funktion. Flicker free-lyset er ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, da det ikke forårsager ubehag eller stressende synsoplevelser. Denne funktion gør også dette produkt velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor en jævn og stabil belysning er afgørende.

Med dimensioner på kun 42 x 30,3 x 360,8 mm er denne lysdriver kompakt og nem at installere i forskellige miljøer. Den er designet til indendørs brug og har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Dette produkt er velegnet til en række forskellige anvendelser, herunder hjemmebelysning, kommercielle belysningsprojekter og industrielle miljøer. Det kan nemt integreres i eksisterende Zigbee-netværk for at opnå en intelligent og bekvem styring af lyset.

Med denne Lifud Zigbee CCT driver får du en pålidelig og effektiv belysningsløsning, der opfylder behovene for både flicker-sensitive personer og dyrearter samt for fotografer og filmfolk. Nyd en behagelig og flimmerfri belysning i ethvert rum eller miljø med dette fremragende produkt.

Flere detaljer

DKK 583,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Spænding24V
Dimensioner
Højde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe