Spectrum 1W LED kronepære
G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Den Spectrum 1W LED kronepære, G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 er en fantastisk lyskilde med unikke funktioner. Denne pære har en effekt på 1W og en stor E27 fatning, hvilket gør den let at installere og tilslutte til en standard 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 60 lumens og en bred spredning på 300 grader sikrer Spectrum 1W LED kronepære, at lyset fordeles jævnt i rummet. Dette er ideelt til at skabe en behagelig og ensartet belysning. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85 leverer denne pære et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør den velegnet til de fleste behov.

En særlig funktion ved denne pære er, at den er flicker free eller flimmer fri. Dette betyder, at lyset ikke flimrer, hvilket er ideelt for personer og dyr, der er følsomme over for denne type lys. Det er også et godt valg til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor et stabilt og jævnt lys er afgørende.

Spectrum 1W LED kronepæren fås i en ekstra varm hvid nuance med en farvetemperatur på 1800K. Dette skaber en hyggelig og varm belysning, der minder om det gamle glødetråd design. Dimensionerne på denne pære er 76 x Ø45 mm, og den har IP20-klassificeringen, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

I alt sin enkelhed er Spectrum 1W LED kronepære, G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 en førsteklasses belysningsløsning med mange fordele. Med dens høje lyskvalitet, flimmer fri funktion og varme hvide lysfarve er den både praktisk og stemningsfuld, hvilket gør den ideel til forskellige anvendelsesområder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 14,00

- +

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke60 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde76 mm.
Diameter45 mm.
Iframe