V-Tac 2W Farvet LED kronepære
Blå, Kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Denne LED kronepære erstatter en 10W glødepære og er ideel som kontorbelysning, da den har en meget høj spredning på 300 grader.

Denne LED pære producerer en høj lysstyrke på 60 lumen og har en RA værdi på mellem 80 og 85, hvilket sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver flot og realistisk.

Det er en stor pære med en diameter på 45 mm og en højde på 75 mm.

Den har en stor E27 fatning og er kompatibel med alle typer af lampesokler.

Denne LED kronepære er ikke modstandsdygtig over for vand, så den er ikke egnet til udendørs brug, men er perfekt til brug i indelukkede rum.


Giv Din Indretning Et Unikt Touch Med V-Tac 2W Farvet LED Kronepære

Er du på udkig efter en måde at tilføje et strejf af farve og personlighed til dit rum? V-Tac 2W Farvet LED kronepære er den perfekte løsning til at skabe en livlig og stemningsfyldt atmosfære. Denne pære er specielt designet til at levere både stil og funktionalitet i ethvert hjem.

Fremragende Lysfordeling og Kvalitet

Med en lysstyrke på 60 lumens og en imponerende spredning på 300 grader, er du sikret en jævn og bred fordeling af lyset. Dette gør den ideel til både dekorative og praktiske anvendelser. Pærens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 betyder, at den leverer et naturligt lys, der flot og troværdigt gengiver alle farver i rummet. Dette sikrer, at dine omgivelser altid fremstår bedst muligt.

Energieffektivitet og Holdbarhed

Udnyt fordelene ved moderne LED-teknologi med denne pære, der bruger kun 2W, men stadig erstatter en traditionel 10W glødepære. Udskiftningen giver ikke blot en betydelig energibesparelse, men også en langt længere levetid. Du tilslutter nemt pæren til en 230V forsyning via dens populære E27 fatning, hvilket gør den kompatibel med mange eksisterende armaturer.

Design og Placering

Med dimensioner på 75 x Ø45 mm, er denne pære kompakt men udtryksfuld, og den blå kultråd giver et iøjnefaldende lys, der skiller sig ud. Ideel til både bolig og kommercielle miljøer, hvor du ønsker at skabe en unik stemning.

Praktiske Overvejelser

Pæren har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det, at pæren benyttes i tørre indendørsmiljøer for at sikre optimal ydeevne og levetid.

  • Lyskilde: LED kronepære
  • Effekt: 2W
  • Energiforbrug: Tilsvarer 10W
  • Lysstyrke: 60 lumens
  • Spredningsvinkel: 300 grader
  • RA-værdi: 80-85
  • Fatning: E27
  • Dimensioner: 75 x Ø45 mm
  • IP-klassificering: IP20

Oplev den forfriskende og stilfulde belysning, der kun kan komme fra V-Tac 2W Farvet LED kronepære. Gør dit rum til et udtryk for din personlighed med denne exceptionelle lyskilde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 25,00

Du sparer årligt 52 kr pr. lyskilde

- +

  • Blå
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørBlå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke60 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug2w
Erstat10w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde75 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas