1W Farvet LED kronepære
Grøn, kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Opgradér Dit Hjem med Innovativ Belysning

Oplev en elegant løsning til belysning med en 1W farvet LED kronepære i en frisk grøn nuance. Denne pære er designet til at skabe en stemningsfuld atmosfære i ethvert rum og bringer en innovativ kant til traditionel belysning.

Specifikationer

Med en E27 stor fatning passer denne pære perfekt til de fleste lampestikdåser og installationsmuligheder. Den kræver en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen lige så nem som med almindelige pærer.

Lysstyrke og Kvalitet

Selvom pæren kun bruger 1W, leverer den en imponerende lysstyrke på 50 lumens. Den tilbyder en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der gengiver alle farver smukt og ægte. Lysets jævne fordeling skyldes en bred lysspredning på 300 grader, hvilket gør den ideel til mange belysningsbehov.

Dimensioner og Design

Med dimensioner på 86 x Ø45 mm passer denne kompakte pære let ind i forskellige lampedesigns. Den elegante kultrådsstruktur tilføjer en klassisk og tidløs æstetik, der supplerer både moderne og traditionelle indretningsstile.

Brugsområder

  • Perfekt til skabe en festlig stemning med dens unikke grønne farve.
  • God til både kommercielle og private omgivelser, hvor den kan skabe et kreativt og anderledes lysmiljø.
  • Ideel til lyspunkter, hvor vand ikke er et problem, da den har en IP20 klassificering og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand.

Bæredygtighed og Økonomi

Med sit lave energiforbrug er denne LED kronepære ikke kun et økonomisk valg, men også miljøvenlig. Dens lange levetid betyder, at du ikke bare sparer på elregningen, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid ved at reducere antallet af pærer, der skal bortskaffes.

Bring et strejf af farve og enestående belysning ind i dit hjem eller din virksomhed med denne klare og effektive grønne LED pære. Perfekt til enhver, der ønsker at eksperimentere med belysningens muligheder og skabe en uforglemmelig atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 20,00

- +

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørBlå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas