1W LED kronepære
G45, matteret glas, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

En 1W LED kronepære med E27 stor fatning, der forsynes med 230V, er en smart løsning til at opnå et godt lys i næsten enhver situation.

Pæren har en lysstyrke på 90 lumens og spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af det komfortable og naturlige lys, der både er flot og ægte i sin farvegengivelse.

Lyskvaliteten har en RA værdi på 80-85, som er tilstrækkelig til langt de fleste situationer.

Pæren findes i varm hvid (2700K), hvilket skaber en behagelig og afstressende stemning, der giver en hyggelig atmosfære.

Dimensionerne på pæren er 72 x Ø45 mm.


Produktbeskrivelse:

Denne 1W LED kronepære er et effektivt og stilfuldt valg til belysning af dit hjem eller kontor. Med en E27 stor fatning kan den let tilsluttes til 230V forsyning og er derfor nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 90 lumens og en imponerende spredning på 270 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at du kan nyde et klart og tydeligt lys, der når ud i alle hjørner.

Ikke alene har denne LED pære en høj lysstyrke, men den har også en fantastisk lydkvalitet. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er i stand til at vise alle farver på en flot og naturlig måde. Uanset om du bruger pæren til at skabe hygge eller arbejde, vil du være tilfreds med resultatet.

For at imødekomme forskellige præferencer er der to forskellige kulører at vælge imellem. Varm hvid (2700K) giver et behageligt og afstressende lys, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Denne kulør er ideel til soveværelser, stuer eller andre områder, hvor afslapning er vigtig.

På den anden side er der også den neutrale hvide (4000K) kulør, der er perfekt til arbejdsmiljøer. Dette lys har ikke blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande vil fremstå naturlige og uden farveforvrængning.

Med dimensionerne 72 x Ø45 mm passer denne kronepære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Du kan med lethed erstatte dine gamle pærer med denne moderne LED pære og nyde de mange fordele, den har at byde på.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 16,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde72 mm.
Diameter45 mm.
Iframe