1W Farvet LED kronepære
Rød, matteret, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Farvetemperatur på 2700K, der giver et blødt, varmt lys. 1W Farvet LED kronepære er en lille, kompakt kronepære med en stor E27 fatning, der sørger for, at man let kan skifte den gamle glødepære ud med en moderne LED-pære.

Dette produkt er utrolig energieffektivt og har en høj lysstyrke på 30 lumens og en høj spredning på 200 grader, hvilket gør, at lyset fordeles jævnt og ensartet.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der giver et naturligt lys, der viser alle farver ægte og flot.

Den har en kompakt størrelse på 70 x Ø45 mm og en IP20-klassifikation, der ikke gør den modstandsdygtig over for vand.

Farvetemperaturen på 2700K giver et blødt, varmt lys, der er velegnet til mange formål.


Skab Stemning med Enestående Rød Belysning

Oplev den fortryllende effekt af vores 1W farvede LED kronepære i en betagende rød farve. Denne pære er designet til at skabe en varm og unik atmosfære i ethvert rum, og den passer perfekt i både huslige og kommercielle omgivelser. Med en matteret overflade for en jævn lysfordeling, bringer denne pære elegance og dynamik i enhver belysningssituation.

Produktspecifikationer

  • Effekt: 1 Watt
  • Fatningstype: E27 stor fatning
  • Tilslutning: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 30 lumens
  • Spredningsvinkel: 200 grader
  • Dimensioner: 70 x Ø45 mm
  • IP klassificering: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)
  • Lyskvalitet (RA værdi): 80-85

Den høje spredningsvinkel på 200 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt i rummet, hvilket skaber en indbydende og behagelig belysning. Med en lyskvalitet (RA værdi) på 80-85 garanterer vi, at farverne i dine omgivelser vises præcist og naturligt, hvilket gør denne pære ideel til områder, hvor lysstyrke og farvegengivelse er essentielt.

Stikdåse og Brugervenlighed

Med sin E27 stor fatning er denne pære utrolig nem at installere og kompatibel med en bred vifte af lampetyper. Tilslutningen til 230V forsyning gør det hurtigt at integrere denne pære i eksisterende armaturer uden behov for ekstra udstyr.

Kreativitet og Målsætninger

Uanset om du ønsker at tilføje en farverig accent til en fest, en teaterscene eller skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet, er denne røde LED kronepære det perfekte valg. Dimensionerne på 70 x Ø45 mm gør den diskret nok til at passe ind i mange designs, mens dens betagende røde glød giver en iøjnefaldende effekt.

Vær dog opmærksom på, at pæren har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den i tørre omgivelser.

Med et fokus på energibesparelse og kvalitet, præsterer denne 1W farvede LED kronepære ikke kun inden for belysning, men den er også et miljøvenligt valg, der hjælper med at reducere energiforbruget og minimere din kulstofaftryk.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 19,00

- +

  • Rød
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRød
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas