7,5W LED
Topforspejlet, A60, E27

Ny

Billigst på PriceRunner
Topforspejlet E27 på 7,5W.

Giver en flot effekt med sølvtopforspejlingen, der giver et anderledes lys end almindelige pærer.


Oplev en perfekt kombination af ydeevne og æstetik med denne 7,5W LED pære. Perfekt til forskellige belysningsbehov, denne pære tilbyder højkvalitets lys i en kompakt og effektiv pakke.

Design og Fatning

Med en A60 formfaktor passer denne pære let i standard lyskilder. Den har en E27 stor fatning, hvilket gør den kompatibel med de fleste lamper og armaturer. Pærens dimensioner er 105 x Ø60 mm, en typisk størrelse, der gør den velegnet til mange anvendelser.

Lys og Farvegengivelse

Lysstyrken på pæren er en imponerende 810 lumens, hvilket giver et klart og tydeligt lys. Med en retningsbestemt spredning på 120 grader, bliver lyset fordelt jævnt i rummet, hvilket sikrer optimale belysningsforhold.

En RA værdi på 80-85 betyder, at denne pære producerer en høj lyskvalitet, som er tilstrækkelig til de fleste indendørs miljøer. Dette sikrer, at farver fremstår naturlige og livagtige, hvilket gør den ideel til opgaver, hvor præcis farvegengivelse er nødvendig.

Lyskulør

Pæren emmer af en varm hvid lysfarve med en farvetemperatur på 2700K. Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære, og er ideel til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet eller på kontoret.

Energieffektivitet og Tilslutning

Ved kun 7,5W energiforbrug er denne LED-pære et energieffektivt valg, der holder dine driftsomkostninger nede, samtidig med at den reducerer miljøpåvirkningen. Pæren tilsluttes direkte til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Fordele

  • Høj lyskvalitet med en naturrig gengivelse af farver.
  • Energieffektivitet sikrer lavere elregninger.
  • Kompatibel med standard E27 fatninger.
  • Varm hvid lysfarve for en indbydende atmosfære.
  • Robust design med en retningsbestemt spredning på 120 grader.

Denne LED-pære er en fantastisk tilføjelse til enhver belysningsplan, hvad enten det er til hjemmet, kontoret eller butiksbelysning. Med dens avancerede teknologi og æstetisk tiltalende lys er den bygget til at opfylde alle dine belysningsbehov på en energieffektiv måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 99,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke810 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7,5w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde105 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlas