Arbejdslys 50m strip på tromle
230V, IP67, 120 LED/m, 9W/m, 1320 lm/m

Ny

Billigst på PriceRunner

Let og alsidigt arbejdslys på en tromle, som giver kraftfuld og bred belysning. Det er den perfekte belysning til både indendørs og udendørs byggepladser. Det er nemt at montere på vægge og lofter med strips. Den kompakte tromle kan erstatte flere arbejdslamper og spare dig både plads og penge.

Kommer monteret med EU stik - klar til brug efter stikket er tætnet med silikone.

Bruges ofte på byggepladser, eller til dig der har brug for et lys der er let at flytte.

OBS: Må ikke tilsluttes strøm før strippen er helt udrullet.


Produktbeskrivelse

Arbejdslys 50m strip på tromle, 230V, IP67, 120 LED/m, 9W/m, 1320 lm/m

Dette arbejdslys er designet til at levere kraftfuld og jævn belysning på en praktisk 50 meter lang strip, der kan trækkes ud fra en tromle. Med en effekt på 9W/m og en lysstyrke på 1320 lm/m, er dette lys ideelt til belysning af store områder som værksteder, lagerhaller eller byggepladser.

Med en spredning på 120 grader sikrer dette arbejdslys en ensartet fordeling af lyset, hvilket er afgørende for at opretholde et effektivt og sikkert arbejdsmiljø. Desuden har lyset en høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser farverne korrekt og naturligt.

Lyset er tilgængeligt i en neutral hvid kulør (4000K), som er ideel til et behageligt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, der kan forvrænge farverne på belyste genstande.

Med dimensioner på 20 x 10 mm er dette arbejdslys let at installere og kan tilsluttes til en almindelig 230V strømkilde. Desuden er det IP67-vandtæt, hvilket betyder, at det kan modstå fugt og vandstænk, selvom det ikke er egnet til at blive nedsænket i vand i længere tid.

Dette arbejdslys er en pålidelig og effektiv løsning til professionelle, der har brug for kraftig belysning i deres arbejdsmiljø. Med sin høje lyskvalitet, jævne fordeling af lys og enkel installation er dette lys et perfekt valg til forskellige anvendelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 1.469,00

- +

  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke66000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde10 mm.
Bredde20 mm.
Iframe