V-Tac 9W LED pære
Samsung LED chip, B22

Ny

Billigst på PriceRunner

Formfaktor: A58.


Data om produktet:

Den V-Tac 9W LED pære med Samsung LED chip er en almindelig pære med en B22 fatning, der er designet til at erstatte en traditionel 60W pære. Den kan tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør den nem at bruge i de fleste lamper og armaturer.

Pæren har en lysstyrke på 806 lumens og en bred spredning på 200 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og en optimal belysning af rummet. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 vil pæren vise alle farver korrekt og give et naturligt og ægte lys. Dette gør den ideel til de fleste behov.

Du kan vælge mellem en dæmpbar og en ikke-dæmpbar version af pæren, afhængigt af dine behov og ønsker. Begge versioner kommer med en Samsung LED chip, der er kendt for sin kvalitet og holdbarhed. Derudover er der en producentgaranti på 5 år, der sikrer, at du kan have tillid til din V-Tac LED pære.

Kulør på lyset:

Pæren fås i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til at skabe hygge og afslapning i dit hjem eller på kontoret.

Den neutrale hvide kulør er velegnet til et effektivt arbejdsmiljø, hvor der ikke er nogen blå eller gule toner i lyset. Dette giver et naturligt lys, der gør det lettere at fokusere og arbejde koncentreret. Emner, der belyses med denne pære, vil fremstå i deres naturlige farver.

Dimensioner og modstandsdygtighed:

Pæren har dimensionerne 106 x Ø58 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og bør kun bruges indendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 24,00

Du sparer årligt 333 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug9w
Erstat60w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningB22
Højde106 mm.
Diameter58 mm.
MaterialeTermisk PVC
Iframe