Opladelig LED bordlampe Inde/ude
Hvid, IP54 udendørs, touch dæmpbar

Ny

Billigst på PriceRunner
Utrolig flot hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs og udendørs brug.

Lampen er IP54 stænktæt, så den kan bruges udenfor uden problemer.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. 

Lampen lades op via USB kabel.

Op til 12 timers batterilevetid, med 6-8 timers opladningstid.

Lampen har lækker skridsikker bund


Opladelig LED bordlampe Inde/ude, Hvid, IP54 udendørs, touch dæmpbar

Denne opladelige LED bordlampe Inde/ude er perfekt til at skabe både indendørs og udendørs belysning i din bolig. Bordlampens hvide farve giver et stilfuldt og moderne udseende, der vil passe godt ind i enhver indretning. Med sin IP54 klassificering er den også velegnet til udendørs brug, da den tåler både fugtig luft og vandstænk på fronten.

Bordlampen er dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter dine behov og præferencer. Den touch-baserede dæmpningsfunktion gør det nemt at finde den perfekte belysning med blot et let tryk. Lampen er også flicker free, hvilket betyder, at den ikke flimrer og derfor er velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for lysflimmer. Det gør den også perfekt til brug i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor en stabil og fejlfri lyskilde er afgørende.

Bordlampen har en lysstyrke på 80 lumens, hvilket sikrer tilstrækkelig belysning til de fleste behov. Med en RA-værdi på 80-85 kan du være sikker på at få en høj lyskvalitet, der flot og ægte viser alle farver. Dette naturlige lys skaber en behagelig atmosfære og gør det nemt at se detaljer og farver i omgivelserne.

Produktet har dimensionerne 100 x 380 mm, hvilket giver dig en kompakt og letanvendelig bordlampe, der kan placeres på forskellige overflader. Den opladelige funktion gør det nemt at flytte lampen rundt, uden at være bundet af en strømforsyning. Du kan nemt oplade lampen, når batteriet er lavt, og nyde timevis af belysning uden bekymring.

Opgrader dit hjem eller udendørs område med denne opladelige LED bordlampe Inde/ude. Den kombinerer høj lyskvalitet, dæmpbar funktion og holdbarhed med dens IP54-klassificering. Skab den perfekte stemning og belysning i dit rum med denne moderne og fleksible bordlampe.

Flere detaljer

DKK 236,00

- +

  • Hvid
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke80 lumens
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug3w
SpændingsintervalAC:200-240V
Dimensioner
Fatning100
Højde380 mm.
Bredde100 mm.
Iframe