LEDlife Avlslampe 100W LED
Til BSF / soldaterfluer æglægning, IP65, 3 års garanti

LL.BSF.HB.100W
Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife Avlslampe 100W LED - Til BSF / soldaterfluers æglægning.
Specielt spectrum, der giver det højest mulige afkom.

Vi kan levere i mange modeller og styrker.


LEDlife Avlslampe 100W LED, Til BSF / soldaterfluer æglægning, IP65, 3 års garanti

Denne LEDlife Avlslampe er specielt designet til brug ved avl af BSF (Black Soldier Flies) eller soldaterfluer, hvor æglægningen er af stor betydning. Med en effekt på 100W er lampen i stand til at levere et kraftfuldt lys, som er optimalt for at tiltrække og stimulere fluerne til at lægge æg.

Denne avlslampe fra LEDlife er nem at installere og tilsluttes direkte til en almindelig 230V strømforsyning. Lampen har en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og maksimal dækning af avlsområdet. Den høje lysintensitet tiltrækker hurtigt og effektivt fluerne til æglægning.

Med en levetid på op til 50.000 timer, er denne avlslampe ekstremt holdbar og sikrer langvarig og pålidelig drift. Lampen er udstyret med LED af den højeste kvalitet, hvilket betyder, at der er minimalt fald i lysstyrken over tid. Dette sikrer en pålidelig og konstant belysning, som er afgørende for avl af BSF eller soldaterfluer.

LEDlife Avlslampen er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden på hele produktet. Dimensionerne på lampen er 178 x Ø250 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere i avlsområdet.

Lampen har en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan bruges udendørs. Den kan modstå let vandstænk og regn, hvilket gør den velegnet til brug i forskellige miljøer. Lampen har endvidere en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og bekvemt at anvende.

For at garantere kvaliteten og sikkerheden ved dette produkt tilbyder LEDlife en fabriksgaranti på 3 år. Dette sikrer, at du kan stole på din avlslampe i lang tid fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 1.783,00

- +

Forventes på lager igen: 04/06/2024

 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
Spændingsinterval180-305V,50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde178 mm.
Diameter250 mm.
MaterialeAluminium
Iframe