7W dæmpbar LED driver
Triac fasedæmp, 300mA, 12-24V, flicker free

AIDimming.PE294R2430
Ny

Billigst på PriceRunner
Triac dæmpbar driver.

300mA 
Variabel Volt, ikke 12-24V transformator
Passer ikke til LED strip eller pærer.


Produktbeskrivelse

Denne 7W dæmpbare LED driver er ideel til brug i forskellige belysningsapplikationer. Med en effekt på 7W kan den levere tilstrækkelig lysstyrke til forskellige rum og områder. LED driveren tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og kan dæmpes efter behov.

Vigtige data

  • Effekt: 7W
  • Tilslutning: 230V strømforsyning
  • Dæmpbar: Ja
  • Flicker free: Ja
  • Dimensioner: 39 x 26 x 104 mm
  • IP-rating: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Beskrivelse

Denne dæmpbare LED driver er designet til at levere en jævn og pålidelig lysoplevelse. Med Triac fasedæmpningsteknologi kan du nemt justere lysstyrken efter dit behov. Dæmpning er ideel til at skabe den ønskede atmosfære i rummet eller til at spare energi afhængigt af dine behov.

En særlig funktion ved denne LED driver er, at den er flicker free eller flimmer fri. Dette betyder, at lyset ikke flimrer eller pulserer, hvilket er ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for denne type lys. Flicker free lys er også nyttigt ved foto- og videooptagelser, da det sikrer stabilt og konsistent lys uden synlige flimrende effekter.

Denne LED driver har kompakte dimensioner på 39 x 26 x 104 mm, hvilket gør den nem at integrere i eksisterende eller nye belysningsinstallationer. Vær dog opmærksom på, at den har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den placeres i indendørsområder, hvor den ikke udsættes for direkte kontakt med væske eller vand.

Flere detaljer

DKK 88,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding230V
Dimensioner
Højde26 mm.
Bredde39 mm.
Dybde104 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe