Spectrum 5.5W LED kertepære
C35, kultråd, dæmpbar, E14

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 5.5W LED kertepære er designet til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem. Med dens kultrådsdesign og E14 lille fatning er den let at installere i diverse lamper eller lysekroner. Pæren tilsluttes en 230V forsyning, hvilket gør den nem at bruge i de fleste husholdninger.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en bred spredning på 300 grader, sikrer denne kertepære en jævn og effektiv fordeling af lyset. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at belyse et rum eller til at skabe en hyggelig atmosfære, vil den høje lyskvalitet opfylde de fleste behov.

En særlig funktion ved denne kertepære er dens dæmpbare egenskaber. Du kan nemt justere lysniveauet efter behov for at skabe den ønskede stemning og atmosfære i rummet. Dette gør det ideelt til både aftenhygge og praktisk belysning.

Med flicker free eller flimmerfri lys er denne kertepære også egnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser. Dette sikrer optimal belysning uden nogen form for flimmer.

Kulør på lyset:

Denne kertepære findes i en varm hvid kulør på 2700K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit rum.

Dimensioner:

Denne kertepære har dimensionerne 98 x Ø35 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper og armaturer.

Bemærk, at denne kertepære har en IP20-klassifikation og er derfor ikke modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at anvende den indendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 33,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke800 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5.5w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde98 mm.
Diameter35 mm.
Iframe