V-Tac 4W LED pære
T20, Kultråd, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

LED pære med filament LED.

En rigtig god pære til lampen i stuen.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 4W LED kertepære, T20, Kultråd, E14 er det perfekte valg, hvis du søger en energieffektiv og holdbar lyskilde til dit hjem. Denne kertepære har en E14 fatning, der gør den nem at montere i eksisterende lamper og armaturer.

Med en effekt på 4W og tilslutning til en 230V forsyning, er denne LED-pære både energieffektiv og økonomisk. Den har en imponerende lysstyrke på 400 lumens, hvilket gør den velegnet til både belysning af mindre rum og som dekorationsbelysning.

En af de mest imponerende egenskaber ved denne LED-pære er dens høje spredning på 300 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer skygger og mørke områder. Uanset hvor den placeres, vil den V-Tac 4W LED kertepære give et ensartet og behageligt lys.

Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, kan du være sikker på, at dette produkt leverer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er ideelt, når du ønsker at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i dit hjem. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Denne V-Tac kertepære er tilgængelig i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Med en dimension på 135 x Ø20 mm passer denne LED-pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør anvendes indendørs og i tørre omgivelser.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 30,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke400 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningE14
Højde135 mm.
Diameter20 mm.
MaterialeGlas
Iframe