1W Farvet LED kronepære
Blå, kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne 1W farvede LED kronepære er et fantastisk valg, hvis du leder efter et blåt og cool look til dit lyssetup. Kronepæren har en E27 stor fatning, hvilket gør det nemt at installere den i forskellige typer lamper og armaturer. Med en tilslutning til en 230V forsyning kan du bruge denne kronepære i de fleste hjem.

Med en lysstyrke på 50 lumens og en høj spredningsvinkel på 300 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Du behøver ikke bekymre dig om mørke hjørner, da lyset spredes bredt og effektivt.

Det er vigtigt at bemærke, at denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farverne på en flot og ægte måde. Du behøver ikke bekymre dig om, at dine farver vil se anderledes ud under dette lys. Lyskvaliteten er helt sikkert nok til at opfylde langt de flestes behov.

Med dimensioner på 86 x Ø45 mm passer denne kronepære til de fleste standardlamper. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne pære indendørs i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 20,00

- +

  • Blå
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørBlå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Iframe