1W Farvet LED kronepære
Lilla, kultråd, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Denne 1W Farvet LED kronepære er perfekt til dig, der ønsker at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem eller på arbejdspladsen. Pæren har en dejlig lilla farve og er designet med en kultråd, der giver den et klassisk og stilfuldt udseende. Den er udstyret med en E27 stor fatning, som gør det nemt at installere den i dine eksisterende lamper og lysarmaturer.

For at tilslutte pæren til strømforsyningen kræver den en 230V forsyning. Dette gør det nemt at anvende pæren i de fleste rum i dit hjem. Med en lysstyrke på 50 lumens og en spredning på 300 grader, er denne pære i stand til at sprede lyset jævnt og skabe en behagelig belysning i rummet.

Det er vigtigt at bemærke, at denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at vise farverne ægte og naturligt. Uanset om du bruger pæren til at belyse et kunstværk, et hjørne af dit hjem eller til almindelig belysning, vil den sikre, at farverne vises på deres bedste måde.

Denne LED kronepære har en størrelse på 86 x Ø45 mm, hvilket gør den kompatibel med mange forskellige lysarmaturer. Du skal blot kontrollere, at den passer til dit eksisterende armatur, før du køber den.

Det er vigtigt at bemærke, at denne pære kun har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det ikke at bruge den i badeværelser eller udendørsområder, hvor der er en risiko for kontakt med væske.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 20,00

- +

  • Lilla
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørBlå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Iframe