Spectrum 8.5W LED Globepære
Dæmpbar, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 8.5W LED Globepære er en fantastisk belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med en stor E27 fatning og en effekt på 8.5W kan denne pære tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning. Pæren har en lysstyrke på 1150 lumens og en bred spredning på 300 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Denne LED globepære tilbyder høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, som smukt og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til almindelig belysning eller til at fremhæve specifikke detaljer, vil du blive imponeret over den høje lyskvalitet. Pæren opfylder langt de flestes belysningsbehov.

Et af de fantastiske træk ved denne pære er, at den er dæmpbar. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe forskellige stemninger i rummet. Uanset om du ønsker en lys og oplyst atmosfære eller en mere afslappende og hyggelig stemning, kan denne pære tilpasses dine behov.

En anden fordel ved denne globepære er, at den er flicker free, hvilket betyder, at den ikke flimrer. Dette er særligt vigtigt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, da flimmerfri lys sikrer konsistens og præcision i optagelserne.

Kulør på lyset:

Denne globepære findes i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 2700K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Dette bidrager til at skabe en hyggelig stemning og giver dig mulighed for at slappe af og nyde dit rum.

Med dimensioner på 178 x Ø125 mm passer denne pære problemfrit ind i de fleste lamper og armaturer. Bemærk at denne pære har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne pære bør derfor kun bruges indendørs og beskyttes mod fugt og vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 60,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1150 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8.5w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde178 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlas
Iframe