Spectrum 8.5W LED Globepære
Dæmpbar, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 8.5W LED Globepære er den perfekte løsning, hvis du leder efter en energieffektiv og dæmpbar lyskilde med en stor E27 fatning. Pæren er nem at tilslutte til almindelig 230V forsyning, hvilket gør den brugervenlig og praktisk.

Med en lysstyrke på 1150 lumens og en bred spredning på 300 grader er denne pære i stand til at lyse op med et jævnt fordelt lys i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises flot og ægte. Så uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil den sikre, at du kan se alle farver tydeligt og klart.

En af fordelene ved denne LED-pære er dens evne til at være dæmpbar. Det betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dette er ideelt til forskellige situationer og aktiviteter.

Denne pære er også flicker free, hvilket gør den egnet til folk, der er følsomme over for flimmer. Ligeledes er den velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor det er vigtigt at undgå flimmer i lyset.

Kulør på lyset

Denne pære findes i varm hvid (2700K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning i rummet. Uanset om du bruger pæren til at skabe hygge i stuen eller til at skabe en afslappende atmosfære på soveværelset, vil det varme lys hjælpe med at skabe den rette stemning.

Dimensioner og beskyttelsesklasse

Denne LED-pæres dimensioner er 178 x Ø125 mm. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det vigtigt at placere pæren i indendørs områder, hvor den ikke udsættes for direkte kontakt med vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 60,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1150 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8.5w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde178 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlas
Iframe