V-Tac 100W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

100W LED projektør.
Projektøren har en spredning på 110 grader, og er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Nyeste teknologi - super tyndt.


Effektiv og holdbar LED projektør til udendørs brug

Denne V-Tac 100W LED projektør er en ideel løsning til belysning af udendørs områder såsom haver, parkeringspladser og bygninger. Med en effekt på 100W er denne projektør i stand til at levere en imponerende lysstyrke på 8700 lumens. Dette resulterer i et kraftigt og klart lys, der sikrer en optimal belysning af området.

Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen problemfri og enkel. Dimensionerne på projektøren er 222 x 270 x 27 mm, hvilket giver den en kompakt og diskret udseende.

En af de unikke egenskaber ved denne LED projektør er den høje spredning på 110 grader. Dette garanterer en jævn fordeling af lyset, hvilket er vigtigt for at opnå optimal belysning af et område.

Valg mellem varm og neutral kulør

Denne LED projektør leveres med muligheden for at vælge mellem to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør er ideel til arbejdsmiljøer, da lyset er uden blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Holdbar og vejrbestandig

Denne LED projektør er designet til at kunne modstå selv de mest krævende vejrforhold. Takket være dens IP65 klassificering er den beskyttet mod vandstænk og regn. Dette gør projektøren ideel til udendørs brug, da den kan klare sig i selv de mest udsatte områder.

Med en integreret lyskilde er denne LED projektør enkel og nem at installere. Du behøver ikke bekymre dig om at købe en separat lyskilde eller at skulle udskifte den, da den allerede er indbygget i projektøren.

Sammensætningen af effektivitet, holdbarhed og fleksibilitet i dette produkt gør det til et ideelt valg til udendørs belysning af forskellige områder. Skab den perfekte atmosfære eller et effektivt arbejdsmiljø med denne V-Tac 100W LED projektør.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 214,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Hvid

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke8700 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde270 mm.
Bredde222 mm.
Dybde27 mm.
MaterialeAluminium
Iframe