1W Farvet LED kronepære
Blå, matteret, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Denne 1W Farvet LED kronepære med E27 stor fatning er en effektiv og økonomisk løsning til at skabe en varm og hyggelig atmosfære i dit hjem. Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 30 lumens med en høj spredning på 200 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.


En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne pære er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85, skaber den en naturlig og flot belysning, der viser alle farver på en ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at imødekomme langt de fleste behov og gør det til en ideel pære til brug i hjemmet.


Pærens dimensioner er 70 x Ø45 mm, hvilket gør den til en alsidig og praktisk løsning til mange forskellige typer lamper og armaturer. Pæren har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor skal bruges i tørre omgivelser.


Alt i alt er denne 1W Farvet LED kronepære en pålidelig og effektiv lyskilde med høj lyskvalitet og lang levetid. Den er ideel til brug i hjemmet, og dens praktiske dimensioner og nemme tilslutning gør den til en alsidig løsning til mange forskellige belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 10,50

- +

  • Blå
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørBlå
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas