1W Farvet LED kronepære
Gul, matteret, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Farvetemperatur 4000K, kold hvid. Lav watt forbrug på 1 watt, der giver samme lys som en 5-7 watt glødepære.

En miljøvenlig og energibesparende LED kronepære, der giver et behageligt og naturligt lys med en farvetemperatur på 4000K og en høj spredning på 200 grader.

Pæren har en E27 stor fatning og en watt forbrug på kun 1 watt, men giver samme lys som en 5-7 watt glødepære.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Pærens dimensioner er 70 x Ø45 mm og har en IP20 klassifikation, der betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.


1W Farvet LED kronepære, Gul, matteret, E27

Denne 1W farvede LED kronepære er perfekt til at tilføje et unikt og hyggeligt lys til dit hjem eller kontor. Med sin store E27 fatning er den nem at installere i diverse lamper og armaturer. Produktet er designet til at forbindes til en standard 230V forsyning.

En af de mest imponerende egenskaber ved denne kronepære er dens lysstyrke på 30 lumens og høje spredning på 200 grader. Dette betyder, at lyset fordeler sig jævnt og effektivt i rummet. Uanset hvor du placerer pæren, vil den sikre en optimal belysning.

Det er også vigtigt at bemærke, at denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises på en naturlig og flot måde. Du vil opleve, at dine omgivelser ser ægte og smukke ud under dette lys. Uanset om du bruger pæren i hjemmet eller i et professionelt miljø, vil den opfylde behovene og skabe den ønskede atmosfære.

Med dimensionerne 70 x Ø45 mm er denne pære kompakt og passer perfekt til de fleste lamper. Den er også IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at bruge denne pære indendørs eller i tørre omgivelser.

Alt i alt er 1W farvet LED kronepæren et fantastisk valg, når det kommer til at skabe en behagelig og stemningsfuld belysning. Med dens unikke gul farve og matte finish vil den tilføje et stilfuldt og individuelt præg til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 10,50

- +

  • Gul
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørGul
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Iframe