LED projektør 100W RGB med fjernbetjening

ag.100W.proj.RGB
Ny

Billigst på PriceRunner

100W RGB LED projektør.

Lys kulør: 16 forskellige farver.

Lys spredning: 110 grader.

IP 65 klassificeret.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230v.


LED projektør 100W RGB med fjernbetjening

Denne LED projektør er et fantastisk valg, når du ønsker at tilføje farverigt lys til dit hjem eller udendørs område. Med sin effekt på 100W er den kraftig nok til at belyse større områder med lethed. Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så du kan bruge den hvor som helst uden besvær.

En af de store fordele ved denne LED projektør er dens høje spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør det ideelt til både indendørs og udendørs rum, hvor du ønsker en god lysfordeling. Projektøren kan også dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter dine behov og præferencer.

Med sine dimensioner på 222 x 277 x 26,5 mm er projektøren kompakt og nem at placere. Den IP65-klassificerede konstruktion gør den velegnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn uden at blive beskadiget.

Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt kontrollere projektørens farver og lysfunktioner. Du kan vælge mellem et bredt spektrum af farver eller vælge forskellige lyseffekter for at skabe den rigtige atmosfære til enhver lejlighed.

Samlet set er denne LED projektør med fjernbetjening et pålideligt og alsidigt lyskilde til dit hjem eller udendørs område. Dens høje effekt, jævne lysfordeling og holdbare konstruktion gør den til et glimrende valg for alle dine belysningsbehov.

Flere detaljer

DKK 372,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
Dimensioner
Højde277 mm.
Bredde222 mm.
Dybde26,5 mm.
Iframe