LEDlife TEGA33 LED pære
33W, klart glas, varm hvid, E27/E40 fatning

Ny

Billigst på PriceRunner

Perfekt til store PH lamper og Koglen, samt udendørsbelysning som gadelamper m.v.

Vi anbefaler at måle lampen for at sikre at der er plads til pæren.

Kraftig E27 pære med klart glas.

Pæren er med E27 fatning, der medfølger adapter til E40 fatning.


Data om produktet:

33W Kraftig pære med E27 stor fatning. LEDlife TEGA33 LED pære er en kraftfuld LED-pære med en stor E27 fatning, der gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Den kan tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør den praktisk og nem at bruge i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Lysstyrke på 4400 lumens og en høj spredning på 360 grader. Med en lysstyrke på 4400 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne LED-pære en jævn og ensartet fordeling af lyset. Dette er ideelt til rum, hvor det er vigtigt at have en god og bred belysning, f.eks. i stuen, køkkenet eller kontoret.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED-pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at lyset er naturligt og flot, og det viser alle farverne i rummet på en ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i hjemmet eller på arbejdet.

Lang og sikker drift op til 50.000 timer. Ved at bruge LED af højeste kvalitet, sikres en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer. Dette betyder, at pæren kan bruges i mange år, uden at man skal bekymre sig om at skulle skifte den ud. Desuden vil lysstyrken på pæren kun falde minimalt over tid, hvilket sikrer en konstant og pålidelig belysning.

Kulør på lyset:

LEDlife TEGA33 LED pære findes i varm hvid, hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til at slappe af eller skabe en indbydende atmosfære i hjemmet.

Dimensioner:

LEDlife TEGA33 LED pære har dimensioner på 216 mm i længden og en diameter på 87 mm. Den har en kompakt størrelse, der passer godt til de fleste lamper og armaturer og sikrer en god og effektiv belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 327,00

v. 10+  DKK 294,30

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke4400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug33w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde216 mm.
Diameter87 mm.
Iframe