15W/m COB-LED strip
5m, IP68, 240 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet hvid COB LED strip IP68 med 280 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 2,5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Oplev den nyeste teknologi inden for belysning med denne COB-LED strip, der tilbyder uovertruffen lyskvalitet og holdbarhed. Med en effekt på 15W pr. meter, er denne LED-strip skabt til at levere intens belysning og en uhørt høj lysstyrke.

Lyskvalitet og effektivitet

Med en output på 1400 lumens pr. meter og en spredningsvinkel på 120 grader, sikrer denne LED strip en jævn fordeling af lyset, som oplyser selv de mest krævende områder. Den høje RA-værdi på 80-85 garanterer en naturlig og troværdig farvegengivelse, der virkelig får farverne til at træde frem.

Tilpasning og farvetemperatur

Udstyret med dæmpningsmuligheder, kan lysets intensitet justeres efter behov, hvilket gør det muligt at skabe den perfekte atmosfære. Denne model fås i en varm hvid farvetemperatur på 2700K, hvilket er ideelt til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, perfekt til stuer, soveværelser og opholdsområder.

Holdbarhed og anvendelse

Designet til alsidig brug, har LED-strippen en fysisk dimension på 10 x 6 mm, der gør den let at integrere i forskellige installationsmiljøer. Med en IP68 rating er denne LED-strip fuldstændig vandtæt, og kan modstå nedsænkning i vand op til 1 meters dybde. Dette gør det til en perfekt løsning for både indendørs og udendørs applikationer, som akvarier, pools eller udendørs arkitektonisk belysning.

Strømforsyning

LED-strippen kræver en 24V forsyning for optimal ydeevne, og det sikrer en pålidelig og stabil lyskilde, der er energieffektiv og økonomisk i drift.

  • Effekt: 15W pr. meter
  • Spænding: 24V
  • Lysstyrke: 1400 lumens pr. meter
  • Spredning: 120 grader
  • RA-værdi: 80-85
  • Farvetemperatur: 2700K varm hvid
  • IP-rating: IP68
  • Dimensioner: 10 x 6 mm
  • Kan dæmpes

Med denne COB-LED strip er du garanteret en belysningsløsning, der kombinerer kvalitet, holdbarhed og æstetik til sine mange anvendelsesmuligheder.

Flere detaljer

DKK 231,00

- +

  • Varm
Forventes på lager igen: 12/12/2024

 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug15w
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde6 mm.
Bredde10 mm.