10m 12W/m Philips LED strip RA92
IP20, RA92, 24V, 120 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Philips 12W/m LED-strip med RA>92 er den perfekte løsning til at skabe en lysende atmosfære i dit hjem eller kontor. Med en høj RA-værdi på 92 og Philips LumiLED LED-chip, garanterer denne LED-stribe enestående farvegengivelse og lyskvalitet.

  • Enestående farvegengivelse: Den høje RA-værdi på 92 sikrer, at farverne ser naturlige og levende ud, hvilket gør denne LED-stribe ideel til brug i kunstværk, udstillinger eller rum, hvor farvegengivelse er vigtig.
  • Nem installation: Denne LED-stribe er nem at bruge takket være den tape, der er på bagsiden. Du kan nemt fastgøre den på de ønskede overflader uden besvær.
  • Fleksibel længde: LED-striben kan klippes for hver 5 cm, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse længden efter dit behov og design.
  • Forsyning af strøm: Den 10 meter lange rulle kan forsynes med strøm fra begge ender, hvilket giver fleksibilitet i installationen og sikrer en jævn lysfordeling.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at montere LED-striben på ujævne eller porøse overflader, kan det være nødvendigt at supplere med lim eller silikone for at sikre en holdbar montering.

110lm/w.


Data om produktet:

12W/meter LED Strip.

Tilsluttes til 24V forsyning

Lysstyrke på 1300 lumens/meter og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Det sikrer et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til selv de krævende situationer.

Dæmpbar.

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral kulør - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner: 8 mm.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 224,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1300 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding24V
Spændingsinterval24V
EnergimærkeE (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Iframe