LEDlife G24Q-SMART9 9W LED pære
HF Ballast kompatibel, DALI dæmpbar, 180°, Erstat 26W

Ny

Billigst på PriceRunner

Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen.

Virker med HF ballast.

Nogle ballaster har udfordringer med det lave LED forbrug - vi anbefaler at lave en mindre test før indkøb til større projekter.

Dæmpbar med DALI dæmpbar HF ballast.

Roterbar sokkel

Erstat:

GE Double Biax Series

PHILIPS Master PL-C

OSRAM DULUX D/E

Lysstyrke for den varm hvide variant er 900 lumens.


Data om produktet:

LEDlife G24Q-SMART9 9W LED pære er en energieffektiv og alsidig lyskilde, der er specielt designet til at erstatte traditionelle 26W pærer med G24 fatning. Den kan tilsluttes til Ballast forsyning og har en højfrekvensballastkompatibilitet, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 900 lumens og en bred spredning på 180 grader sikrer denne LED pære en jævn og ensartet fordeling af lyset. Det betyder, at den kan lyse op i hele rummet og give en behagelig belysning uden mørke områder eller blænding. Det høje CRI (farvegengivelsesindeks) på 80-85 sikrer en høj lyskvalitet, der viser alle farver nøjagtigt og naturligt. Det gør denne LED pære velegnet til de flestes behov, uanset om det er til boligindretning eller kommercielle miljøer.

En af de unikke funktioner ved denne LED pære er dens DALI-dæmpbarhed. Det betyder, at du kan justere lysstyrken og skabe den perfekte atmosfære og belysning i rummet. Dette er særligt nyttigt i områder, hvor variabelt lysbehov er ønsket, såsom kontorer, hoteller eller restauranter.

Med brug af LED af højeste kvalitet sikrer denne LED pære lang og pålidelig drift i op til 30.000 timer. Den har minimalt fald i lysstyrke i løbet af sin levetid, hvilket giver en stabil og konstant belysning over tid. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til produktets lange levetid.

Kulør på lyset:

Denne LED pære fås i Neutral hvid (4000K) kulør. Neutral hvid lyskulør giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande og omgivelser fremstår naturligt og ægte. Det gør det lettere at arbejde og fokusere i rummet, da der ikke er nogen farvetoneforvrængning.

Dimensioner:

LEDlife G24Q-SMART9 9W LED pære har dimensioner på 34 x 164 x 34 mm. Den er kompakt og passer nemt ind i eksisterende armaturer med G24 fatning. Den lille størrelse gør den også nem at håndtere og installere.

Flere detaljer

DKK 201,00

v. 10+  DKK 180,90

- +

  • Neutral
  • DALI dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke900 lumens
Spredning180 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug9w
SpændingBallast
Spændingsinterval85-265V AC, 50/60HZ
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG24
Højde164 mm.
Bredde34 mm.
Dybde34 mm.
MaterialePVC+Aluminium Køleprofil
Iframe