V-Tac 7,5W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot spot med høj spredning, der sikrer at lyset kommer ud i hele rummet.

Med den høje spredning, opnås en mere jævn fordeling af lyset. 


Data om produktet:

V-Tac 7,5W LED spot, Samsung LED chip, 230V, GU10 er den perfekte erstatning for traditionelle 70W-spotlights. Med en effekt på kun 7,5W får du en betydelig reduktion i energiforbruget uden at gå på kompromis med lysstyrke.

Dette LED-spot er designet til at tilsluttes en standard 230V strømforsyning, og det passer perfekt i en GU10-fatning. Det gør installationen hurtig og simpel, og du kan nemt erstatte dine gamle spotlights med dette energieffektive alternativ.

Lysstyrke og spredning:

Med en lysstyrke på 610 lumens og en spredning på 110 grader, sikrer V-Tac 7,5W LED-spot en jævn og bred fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en optimal belysning i rummet uden nogen skyggefulde områder. Uanset om du bruger det til almindeligt belysning eller til at fremhæve bestemte områder eller genstande, vil lyset fra dette spot være ideelt.

Lyskvalitet:

En vigtig faktor ved lyskilder er deres farvegengivelse. V-Tac 7,5W LED-spot leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver flot og ægte. Med denne lyskvalitet opfylder spotlyset de flestes behov og sikrer, at farverne ser naturlige ud.

Producentgaranti og tekniske specifikationer:

Dette LED-spot er udstyret med en Samsung LED-chip, der sikrer kvalitet og lang holdbarhed. Producenten giver desuden en garanti på 5 år, så du kan være sikker på, at dit køb er beskyttet.

Kulør og dimensioner:

V-Tac 7,5W LED-spot fås i Neutral hvid (4000K), som giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår naturlige og ikke forvrænget. Produktets dimensioner er 55 x Ø50 mm, hvilket gør det kompakt og egnet til en bred vifte af applikationer.


Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 25,00

Du sparer årligt 409 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke610 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7.5w
Erstat70w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Iframe