9W gulvlampe hvid
Dæmpbar, CCT, m. fjernbetjening

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkel og stilet hvid standerlampe, med mulighed for at skifte lystemperatur samt dæmpning.

Styres på lampen eller via fjernbetjening.

Vælg lyskulør og lysstyrke i 5 forskellige trin.
 


Data om produktet:

Denne 9W gulvlampe er perfekt til dit hjem eller kontor. Den er designet i en elegant hvid farve og er udstyret med mange praktiske funktioner. Med en CCT (Correlated Color Temperature) funktion kan du justere lampens lysfarve fra varm hvid til kølig hvid, så du kan tilpasse belysningen efter dine præferencer og behov.

Effekt og tilslutning:

Denne lampe har en effekt på 9W og tilsluttes nemt til en almindelig 230V forsyning. Med en lysstyrke på 500 lumens får du tilstrækkelig belysning til de fleste rum. Samtidig sikrer den høje RA værdi på 80-85 en fremragende lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde.

Dæmpbar og lang levetid:

En af de bedste funktioner ved denne lampe er dens dæmpbare egenskaber. Med fjernbetjeningen kan du nemt justere lysstyrken og skabe den perfekte atmosfære i rummet. Lampen bruger LED-lys af højeste kvalitet, hvilket sikrer lang og sikker drift op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Derudover er den udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket forlænger hele produktets levetid.

Dimensioner og IP20 beskyttelse:

Denne gulvlampe har en størrelse på 220 x 1800 mm, hvilket gør den til en stilfuld tilføjelse til ethvert rum. Vær dog opmærksom på, at lampen kun har IP20 beskyttelse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er derfor vigtigt at placere den i en tør indendørs omgivelse.

Integreret lyskilde:

Denne lampe leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe og udskifte pærer. Du får alt, hvad du behøver i en elegant og funktionel gulvlampe.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 584,00

- +

  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Kulør5 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke500 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde1800 mm.
Bredde220 mm.
MaterialeAluminium+PC+FE
Iframe