V-Tac RGB LED sten
Genopladelig, med fjernbetjening, 33x25x17 cm

VT-7804
Ny

Billigst på PriceRunner

Super smart LED sten.
Den er genopladelig og der kan skiftes farve ved brug af den medfølgende fjernbetjening.

Kan køre konstant med strøm tilsluttet eller 6-8 timer på en opladning. Fuld opladning tager 6 timer.
Det er muligt at dæmpe lysstyrken ved hjælp af fjernbetjeningen. 
Den er lavet af hårdfør plast og er perfekt til haven eller terrassen.


Produktbeskrivelse

Den V-Tac RGB LED sten er en imponerende og unik dekorationspære, som tilføjer en fantastisk lysoplevelse til ethvert rum eller udendørsareal. Den er genopladelig og leveres med en praktisk fjernbetjening, der giver mulighed for nem styring af farver og lysstyrke.

Med en lysstyrke på 18 lumens og mulighed for at dæmpe lyset, kan du skabe den helt rigtige atmosfære og stemning. Denne dekorationspære bruger 1W LED-teknologi, som ikke kun er energieffektivt, men også sikrer en lang levetid på op til 50.000 timer. Desuden har den minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket garanterer en ensartet og pålidelig belysning i mange år fremover.

Ved at anvende LED af den højeste kvalitet sikrer V-Tac en sikker og langvarig drift af produktet. Den professionelle og driftssikre driver samt effektiv køling bidrager også til at forlænge levetiden på hele produktet. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at du får mest muligt ud af din investering.

Med dimensioner på 250 x 320 x 170 mm passer denne LED sten perfekt ind i ethvert indretningskoncept eller udendørsområde. Den er IP67 vandtæt, hvilket betyder, at den kan modstå vand og andre elementer uden problemer. Dog skal det bemærkes, at den ikke kan ligge under vand i længere tid.

Den V-Tac RGB LED sten er den perfekte løsning til at skabe en unik og stemningsfuld belysning i dit hjem, have eller terrasse. Den er nem at installere og bruge, og dens holdbarhed og energieffektivitet gør den til et ideelt valg for både private og kommercielle miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 295,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke18 lumens
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
SpændingsintervalAC:100-240V, 50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde320 mm.
Bredde250 mm.
Dybde170 mm.
Iframe