V-Tac LED lyskæde med 10 stk. 0,5W pærer
5 meter, IP44, 230V, inkl. lyskilde

VT-70510
Ny

Billigst på PriceRunner

5 meter stænktæt lyskæde med 10 stk. 0,5W varm hvide pærer.

Op til 3 lyskæder kan sættes i forlængelse til en samlet længde på 15 meter.

Tilslutningskablet er 3 meter langt.

Kan hænges under udhæng, ved terrasser, i udestuen eller på arbejdspladser m.m.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac LED lyskæde er et fantastisk valg, når det kommer til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem eller udendørsområde. Med 10 stk. 0,5W pærer kan du nemt og enkelt belyse et større område på op til 5 meter.

Effekt: Produktet har en samlet effekt på 5W, hvilket gør det til en energibesparende løsning, der samtidig sikrer en behagelig belysning uden at overanstrenge dit øjne.

230V tilslutning: Med en let og sikker 230V tilslutning, kan du nemt forbinde lyskæden til din eksisterende strømkilde og begynde at nyde det smukke lys med det samme.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 300 lumens og en imponerende spredning på 300 grader, sikrer denne lyskæde en jævn fordeling af lyset. Dette giver dig mulighed for at oplyse hele rummet eller udendørsområdet på en optimal måde.

IP44 beskyttelse: Lyskæden er IP44-certificeret, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til både indendørs og udendørs brug, da den kan modstå mildt regnvejr eller fugtige omgivelser uden at blive beskadiget.

Denne lyskæde inkluderer lyskilder, hvilket betyder, at du får alt hvad du behøver for at installere og bruge den med det samme. Den er nem at montere og kan anvendes til forskellige formål, såsom festdekoration, udendørsbelysning, julebelysning og meget mere.

Forkæl dig selv med denne kvalitetslysning fra V-Tac, der kombinerer holdbarhed, funktionalitet og enestående belysningseffekt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 283,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke300 lumens
Spredning300 grader
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Iframe