V-Tac solcelle havelampe
Sort, COB LED, med spyd, IP65

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Solcelle havelampe fra V-Tac med COB LED.

Giver en flot spot effekt.

Lader automatisk op i løbet af dagen i sommerhalvåret.

Kan lyse op til 6 timer på en fuld opladning.

Nem at sætte op, helt uden ledninger.

Tænder automatisk når mørket falder på.




V-Tac solcelle havelampe, Sort, COB LED, med spyd, IP65

Denne solcelle havelampe fra V-Tac er et fantastisk tilbehør, der kan skabe en smuk belysning i din have eller udendørsområde. Lampen er elegant designet og har en sort finish, der passer godt ind i enhver udendørs indretning. Med dens COB LED teknologi sikres en høj lysstyrke på hele 40 lumens, hvilket gør den ideel til at belyse mindre områder såsom blomsterbede eller gangstier.

En standout-funktion ved denne lampe er dens høj lyskvalitet, som angives med en RA-værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset, der produceres af lampen, er naturligt og kan præsentere alle farver på en flot og autentisk måde. Med denne lyskvalitet kan lampen opfylde behovene hos de fleste mennesker.

Du kan vælge mellem to forskellige kulører for lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid lyskulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde din udendørs omgivelser. Neutral hvid lyskulør giver derimod et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule farvetoner, hvilket sikrer, at belyste genstande fremstår helt naturlige.

Lampen har følgende dimensioner: 140 x 280 x 150 mm. Med dens IP65 vurdering er lampen velegnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn uden problemer. Du behøver derfor ikke bekymre dig om vejret, da lampen er bygget til at modstå det.

Denne solcelle havelampe kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe yderligere pærer for at få den til at fungere. Lampen er simpel at installere med dens medfølgende spyd, der giver dig mulighed for at placere den præcis, hvor du ønsker det.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

Før: DKK 151,00

-20%

DKK 120,80

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke40 lumens
RA>= 80
Effekt og spænding
Dimensioner
Højde280 mm.
Bredde140 mm.
Dybde150 mm.
Iframe