Spectrum 200W LED high bay
125lm/W, IP65, 90 grader

Ny

Billigst på PriceRunner

Spectrum 200W LED high bay er det perfekte valg til belysning af store områder. Med en lysstyrke på 125 lm/W og en spredning på 90 grader, sikrer denne lampe optimal belysning med minimalt energiforbrug. Den høje IP65 klassificering gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug, da den er beskyttet mod støv og vand.

  • Effektiv belysning: Med en lysudbytte på 125 lm/W kan du forvente en utrolig lysstyrke.
  • Allround belysning: Den brede spredning på 90 grader sikrer en jævn og ensartet belysning af hele området.
  • Holdbar og robust: Med en IP65-klassificering er denne lampe beskyttet mod støv og vand, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs anvendelse.

Tag din belysning til næste niveau med Spectrum 200W LED high bay - den perfekte løsning til effektiv og holdbar belysning.


Oplev Effektiv Belysning med Spectrum 200W LED High Bay

Denne kraftfulde Spectrum 200W LED high bay er designet til at revolutionere din belysningsoplevelse. Med en effekt på 200W og en imponerende lysstyrke på 25,000 lumens, sikrer den optimal belysning selv i de største industrilokaler.

Funktionalitet og Anvendelse

  • Effektivitet: Med en lysstyrke på 125lm/W, er denne LED-løsning ekstremt energieffektiv, hvilket betyder betydelige besparelser på elregningen.
  • Lysfordeling: Det vidtspredte lys med en spredning på 90 grader garanterer en jævn fordeling, der minimerer skygger og lyse pletter.
  • Farvetemperatur: Fås i neutral hvid (4000K) for at skabe et arbejdsmiljø, der er fri for blå eller gule toner, hvilket fremmer naturlig farvegengivelse.

Konstruktion og Robusthed

Dimensionerne på 77 x Ø314 mm gør denne high bay både kompakt og ideel til indendørs og udendørs brug. Den er konstrueret til at modstå barske forhold, takket være sin IP65 klassificering, som sikrer den mod vandstænk og regn.

Vær sikker på, at uanset hvor du installerer denne LED high bay, vil den levere exceptionel ydeevne og holdbarhed. Det integrerede lyssystem gør installationen til en problemfri oplevelse, uden behov for ekstra pærereplacement og vedligeholdelse.

Energikrav og Installation

  • Tilslutning: Let at tilslutte direkte til en 230V forsyning, velegnet til kommercielle, industrielle og andre større erhvervsapplikationer.
  • Velegnet til både nye installationer og som en energieffektiv opgradering til eksisterende belysningssystemer.

I en verden, hvor effektivitet og kvalitet er altafgørende, er Spectrum 200W LED high bay en uomgængelig løsning til at imødekomme disse behov. Invester i robust, langtidsholdbar og miljøvenlig belysning, der samtidig reducerer driftsomkostningerne.

Fordele

  • Felttestet for ydeevne og holdbarhed under forskellige miljøforhold.
  • Optimeret til at minimere vedligeholdelsesomkostninger over produktets levetid.
  • Leverer klar og lys belysning, der understøtter produktivitet og sikkerhed på arbejdspladsen.

Ved at vælge denne LED high bay, vælger du en lyskilde, der er både smart og miljørigtig, og som med garanti vil opfylde dine professionelle belysningsbehov.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 5,0 m):
Navigeringslys
(100 lux)
Grov produktion og lager
(min 200 lux)
Montage og pakning
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
100 m21 stk.2 stk.2 stk.3 stk.
500 m23 stk.6 stk.9 stk.15 stk.
1000 m26 stk.12 stk.18 stk.30 stk.

Flere detaljer

DKK 548,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke25000 lumens
Spredning90 grader
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug200w
Spænding230V
Dimensioner
Højde77 mm.
Diameter314 mm.
MaterialeAluminium