V-Tac hvid vægmonteret hotel spot 2W
RA80, 38°, IP20

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant LED væg monteret spot i hvidt hus.

150 lumens.

Spredning: 38 grader.


Praktisk og stilfuld belysning til hotelværelser

Den V-Tac hvid vægmonteret hotel spot 2W er en ideel løsning til hotelværelser, hvor en blanding af funktionalitet og æstetik er nødvendig. Dette kompakte og elegante spotlys skaber en behagelig og afstressende atmosfære med sin varme hvide lysfarve, der måles til 3000K.

Energibesparende og Effektiv Opkobling

Med en effekt på 2W, tilbyder denne vægspot en lysstyrke på 150 lumens, hvilket gør den energibesparende uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Det er designet til at blive tilsluttet til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen både nem og problemfri.

Høj Lyskvalitet

Lampen har en fremragende lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farver bliver vist på en naturlig og autentisk måde, hvilket betyder, at det er velegnet til de fleste behov, hvor præcision og kvalitetsbelysning er vigtigt.

Lysvinklen på 38° giver en fokuseret belysning, der er perfekt til at fremhæve specifikke områder eller elementer i et rum. Dette gør den særligt nyttig som en læselampe ved sengens side eller som en spotlight til hoteldetaljer.

Design og Dimensioner

Med målene 60 x 140 x 60 mm, optager denne vægmonterede spot minimal plads, samtidig med at den leverer effektiv belysning. Den hvide farve og det enkle design passer godt ind i en bred vifte af indretningsstile, fra moderne til klassisk.

Miljø og Holdbarhed

V-Tac hotel spotten har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bedst egnet til indendørs brug, væk fra fugtige omgivelser. Den kommer med en integreret lyskilde, hvilket sikrer en længere levetid og mindre behov for vedligeholdelse.

  • Effekt: 2W
  • Lysstyrke: 150 lumens
  • Lyskvalitet: RA 80-85
  • Lysvinkel: 38°
  • Tilslutning: 230V
  • Dimensioner: 60 x 140 x 60 mm
  • IP klassifikation: IP20
  • Lysfarve: Varm hvid (3000K)

Dette produkt er mere end blot et lys; det er en kombination af effektivitet, stil og komfort, der tilføjer værdi til ethvert hotelværelse.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 143,00

v. 10+  DKK 114,40

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • 38°
  • Hvid

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke150 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde140 mm.
Bredde60 mm.
Dybde60 mm.