72W LED arbejdslampe
Bil, lastbil, traktor, trailer, udrykningskøretøjer, kold hvid, 12V / 24V

Work.72W.bar.cw
Ny

Billigst på PriceRunner

Robust og kraftig arbejdslampe i aluminium, som er sortmalet.Arbejdslampe til bil, lastbil, traktor, trailer og udrykningskøretøjer

Denne 72W LED arbejdslampe er specielt designet til at opfylde lysbehovene på forskellige køretøjer som biler, lastbiler, traktorer, trailere og udrykningskøretøjer. Med sin kraftige effekt på 72W giver den et klart og stærkt lys, der sikrer optimal synlighed og sikkerhed i selv de mest udfordrende lysforhold.

Vigtige data:

  • Effekt: 72W
  • Tilslutning: 12V/24V
  • Lysstyrke: 4000 lumens
  • Lysfokusering: 30/60 grader
  • Dimensioner: 375 x 80 x 85 mm
  • IP67-klassificeret: Vandtæt (kan dog ikke tåle at være under vand i længere tid)
  • Integreret lyskilde: Ja

Dette LED arbejdslys har en imponerende lysstyrke på 4000 lumens, som sikrer en klar og tydelig belysning af omgivelserne. Med en fokuseret lysstråle på enten 30 eller 60 grader kan du nemt justere lyskeglen efter behov og få en optimal og kontrolleret belysning af arbejdsområdet.

Det kompakte design på 375 x 80 x 85 mm gør det nemt at montere arbejdslampen på forskellige køretøjer uden at optage for meget plads. Den kan nemt tilsluttes til en 12V eller 24V strømkilde, så den kan bruges på både personbiler og større køretøjer.

Denne arbejdslampe er IP67-klassificeret, hvilket betyder, at den er helt vandtæt og beskyttet mod indtrængen af støv. Den kan håndtere barske vejrforhold og er velegnet til udendørs brug. Bemærk dog, at den ikke kan ligge under vand i længere tid.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at finde og udskifte lyskilden. Arbejdslampen er nem at installere og bruge, og den er klar til at give dig det lys, du har brug for til dine arbejdsopgaver, uanset om det er på vejen eller i marken.

Flere detaljer

DKK 581,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke4000 lumens
Spredning30/60 grader
Effekt og spænding
Forbrug72w
Spænding12V-24V
Dimensioner
Højde80 mm.
Bredde375 mm.
Dybde85 mm.
Iframe