V-Tac hvid rund samledåse
Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

VT-792-W.sku.5896
Ny

Billigst på PriceRunner

Hvid vandtæt samledåse til ledninger.

Ledningstykkelse: 4 - 6,5 mm.

Max: 16A

3-ledet.


Fleksibel og Sikker Samling af Ledninger med V-Tac Rund Samledåse

Den runde samledåse fra V-Tac er designet til at sikre en pålidelig og sikker samling af ledninger i en række forskellige miljøer. Ideel til både indendørs og udendørs brug, denne samledåse giver en fremragende beskyttelse mod vand og støv, samtidig med at den opretholder nem adgang til elektriske forbindelser.

Med en klassificering på IP68, tilbyder samledåsen en høj grad af vandtæthed, hvilket gør den velegnet til installationssteder, hvor fugt er en bekymring. Den kan ligge under vand i op til 1 meters dybde, hvilket muliggør installationer i særligt krævende miljøer uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Praktisk Installation til Elektriske Projekter

Designet til at tilslutte til 230V forsyning, opfylder denne samledåse alle krav til almindelige elektriske installationer. Dens kompakte dimensioner på 76 x Ø27 mm gør det nemt at integrere den i trange rum eller steder, hvor der er behov for diskrete installationer.

Fordele ved at vælge V-Tac Rund Samledåse

  • Sikret beskyttelse mod vand og støv, ideel til udendørs brug og fugtige installationer.
  • Kompakte dimensioner tillader brug i snævre og diskrete rum.
  • IP68-klassificering giver sikkerhed selv under vand.
  • Kompatibel med standard 230V strømforsyning.
  • Nem at installere og vedligeholde.

V-Tac's hvide runde samledåse er ikke blot funktionel, men den tilbyder også en diskret æstetik, der nemt blander sig ind i ethvert omgivelser uden at skille sig ud. Dette gør den til et ideelt valg for professionelle elektrikere og gør-det-selv entusiaster, der søger en effektiv løsning til ledningssamling.

Robust Kvalitet Designet til Langvarig Brug

Udover dets praktiske anvendelser skiller denne samledåse sig ud med sin robuste konstruktion, der sikrer langvarig holdbarhed. Uanset om det drejer sig om krævende udendørs installationer eller simpel forgrening af ledninger indendørs, leverer V-Tac dette produkt med en garanti for kvalitet og sikkerhed.

Når behovet for en bæredygtig og effektiv løsning til elektrisk samling opstår, er V-Tac's hvide runde samledåse det indlysende valg for dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med standarderne.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 18,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Højde76 mm.
Diameter27 mm.