Restsalg: LEDlife 2G11-SMART31 HF
Direkte montering, LED rør, 12W, 31cm, 2G11

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot 2G11 lysstofrør.

Til direkte montering uden ombygning.

Nogle ballaster har udfordringer med det lave LED forbrug - vi anbefaler at lave en mindre test før indkøb til større projekter.

Kan dæmpes med DALI ballast.


Data om produktet:

Det LEDlife 2G11-SMART31 HF LED-rør er en effektiv og miljøvenlig erstatning for traditionelle 24W rør. Med en strømforbrug på kun 12W kan dette LED-rør hjælpe med at reducere energiforbruget og dermed også elregningen.

Tilsluttes til Ballast forsyning: Dette LED-rør tilsluttes let til ballast forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Du kan nemt erstatte dine gamle rør med dette LED-rør og begynde at nyde fordelene ved energieffektiv belysning.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 1620 lumens leverer dette LED-rør et klart og strålende lys. Den brede spredning på 120 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt i rummet, hvilket skaber en behagelig og ensartet belysning.

Høj lyskvalitet: Dette LED-rør har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at farverne vises korrekt og naturligt under belysningen. Uanset om du bruger dette LED-rør til hjemmet eller på arbejdet, vil du nyde godt af den høje lyskvalitet, der opfylder de flestes behov.

Lang levetid: Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikres en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer. Dette LED-rør har minimalt fald i lysstyrke over tid, hvilket betyder, at du kan nyde det klare og strålende lys i lang tid. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til den lange levetid af produktet som helhed.

Kulør på lyset:

  • Varm hvid (3000K): Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Dette lys er perfekt til at skabe en hyggelig stemning og fremhæve detaljer i rummet.
  • Neutral hvid (4000K): Det neutrale hvide lys er ideelt til effektive arbejdsmiljøer. Lyset indeholder ikke blå eller gule toner og giver derfor en naturlig belysning, der gør det nemt at se og arbejde med præcision.

Dimensioner: Dette LED-rør har en længde på 310 mm, hvilket gør det ideelt til forskellige belysningsprojekter. Den kompakte størrelse gør det nemt at montere og installere, uanset hvor du har brug for ekstra lys.

Flere detaljer

Før: DKK 179,00

-30%

DKK 125,30

Du sparer årligt 78 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1620 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Erstat24w
SpændingBallast
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Fatning2G11
Bredde310 mm.
MaterialeAluminium+PMMA
Iframe