Restsalg: Aigostar 6W LED indbygningspanel
Hul: Ø10 cm, Mål: Ø11,8 cm, 230V

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Panelet leveres med en lysstyrke på 370 lumen. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt F mærket med et meget lavt forbrug på kun 6 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 



Aigostar 6W LED indbygningspanel, Hul: Ø10 cm, Mål: Ø11,8 cm, 230V

Det Aigostar 6W LED indbygningspanel er et populært valg, når det kommer til belysning af dit hjem eller kontor. Dette panel har en diameter på Ø11,8 cm, som passer perfekt til et hul med Ø10 cm. Det kan nemt tilsluttes en 230V strømkilde, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Effekt: Denne LED indbygningspanel har en effekt på 6W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Denne lave effekt betyder også, at den kan anvendes i længere perioder uden at forårsage overophedning.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 380 lumens og en spredning på 100 grader, sikrer dette indbygningspanel en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at det kan belyste et større område uden at skabe blinde pletter.

Kulør på lyset: Der er to kulører at vælge imellem - varm hvid og neutral hvid. Varm hvid er perfekt til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Lyset er varmt og blødt, hvilket bidrager til en hyggelig stemning. Neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset. Det sikrer, at belyste objekter ser naturlige ud.

Integreret lyskilde: Dette indbygningspanel har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe separate pærer. Dette gør installationen meget bekvemt og sparer dig penge i det lange løb.

Flere detaljer

Før: DKK 79,00

-40%

DKK 47,40

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm Hvid, Neutral hvid
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke380 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
Iframe