Restsalg: EGLO udendørs væg/loftlampe, 16,5W, antrazit
Iphias

Nedsat pris!
EG96489
Ny

Billigst på PriceRunner


Eglo udendørs væg/loftlampe, 16,5W, antrazit, Iphias

Denne udendørs væg/loftlampe fra Eglo er et fremragende valg, når det kommer til at oplyse din have eller terrasse. Med dens mange funktioner og høje kvalitet er denne lampe sikker på at opfylde dine behov.

En af de vigtige egenskaber ved denne lampe er dens effekt. Med en effekt på 16,5W kan den levere et kraftigt lys, der er ideelt til udendørs brug. Desuden tilsluttes den til en 230V forsyning, hvilket sikrer en stabil og pålidelig strømforsyning.

Med en lysstyrke på 1700 lumens er denne lampe i stand til at skabe et klart og skarpt lysudbytte. Dette betyder, at den er i stand til at lyse et stort område op og opfylde dine belysningsbehov. Med en RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten også meget høj. Dette betyder, at lyset viser farverne på en ægte og flot måde. Uanset om du ønsker at belyse din have eller terrasse, vil denne lampe sikre, at alle farver vises korrekt.

En anden fordel ved denne lampe er dens evne til at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den rette atmosfære omkring dit udendørs område. Om det er til en hyggelig aften i haven eller en festlig sammenkomst, kan denne lampe tilpasses til enhver lejlighed.

Sidst men ikke mindst er designet på denne lampe også bemærkelsesværdigt. Den har en moderne antrazitfarve, der passer godt til enhver udendørsindretning. Uanset om du har en moderne eller klassisk stil, vil denne lampe helt sikkert tilføje et elegant touch.

Kort sagt er dette EGLO udendørs væg/loftlampe en pålidelig og funktionel løsning til udendørs belysning. Med dens høje effekt, lysstyrke, lyskvalitet og mulighed for dæmpning vil den opfylde dine behov for at skabe det rette lys i din have eller på din terrasse.

Flere detaljer

Før: DKK 630,00

-35%

DKK 409,50

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm Hvid, Kold hvid, Neutral hvid
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1700 lumens
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug16.5w
Spænding230V
Dimensioner
Iframe