V-Tac 100W LED gadelampe
Samsung LED chip, IP65, 120lm/w

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Leverer hele 120 lumen pr. watt.


V-Tac 100W LED gadelampe med Samsung LED chip, IP65, 120lm/w

Denne V-Tac LED gadelampe er designet til at give en stærk og effektiv belysning til udendørsområder. Med en effekt på 100W og en lysstyrke på imponerende 12000 lumens sikrer den en kraftig og klar belysning. Lampen har desuden en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et større område.

En af de nøglekomponenter i denne gadelampe er Samsung LED chippen. Denne chip sikrer en høj kvalitet og effektivitet i lyset, og det er med til at garantere en lang og pålidelig driftstid på op til 30.000 timer. Med minimalt fald i lysstyrke kan du være sikker på, at lampen vil give et klart og kraftfuldt lys i lang tid.

Derudover kommer lampen med en producentgaranti på 5 år, der giver dig ekstra tryghed og sikkerhed for produktets holdbarhed og kvalitet.

En vigtig del af belysningen er kuløren på lyset. Denne V-Tac LED gadelampe giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører. Neutral hvid (4000K) er den perfekte kulør til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har nogen blålige eller gule toner. Dette sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Den anden mulighed er kold hvid (6400K), der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges ofte til specielle formål som f.eks. malerkabiner, akvarier og dekorationer.

Med dimensionerne på 260 x 535 x 64 mm passer denne gadelampe perfekt ind i de fleste udendørsområder. Den er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn, og kan derfor trygt bruges udendørs.

Lampen har desuden en integreret lyskilde, der gør den nem at installere og bruge.

Vælg denne V-Tac 100W LED gadelampe med Samsung LED chip, IP65 og en lysstyrke på 120lm/w for at få en pålidelig og effektiv belysning til dine udendørsområder. Med en lang levetid, en professionel og driftssikker driver samt mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører, er denne lampe ideel til forskellige behov og ønsker.


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 878,00

- +

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke12000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
SpændingsintervalAC:220-240V,50Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde535 mm.
Bredde260 mm.
Dybde64 mm.
MaterialeAluminium
Iframe