V-Tac 100W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 135lm/w

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Leverer hele 120 lumen pr. watt.


V-Tac 100W LED gadelampe, Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 135lm/w

Produktet er en kraftfuld og effektiv LED gadelampe, der er designet til udendørs brug. Med en effekt på 100W og en lysstyrke på 13500 lumens er den velegnet til at oplyse større områder som gader og parkeringspladser. Den har en bred spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og giver en god belysning over et stort område.

LED gadelampen er udstyret med en Samsung LED chip, der er kendt for sin høje kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Der medfølger også en 5 års producentgaranti, der giver ekstra tryghed for køberen.

Det lys, der udsendes fra gadelampen, kan vælges i to forskellige kulører. En neutral hvid (4000K) kulør, der giver et effektivt og behageligt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så de belyste emner fremstår naturlige. Derudover tilbydes også en kold hvid (6400K) kulør, der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensionerne 260 x 535 x 64 mm passer gadelampen perfekt ind i de fleste udendørsområder. Den har en hul størrelse på 60 mm, der giver mulighed for nem og hurtig installation. Gadelampen er desuden IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan tåle vandstænk og regn.

En af fordelene ved gadelampen er, at den kommer med en integreret lyskilde. Dette betyder, at der ikke er behov for at købe eller udskifte pærer. Alt er samlet i én enhed, der er klar til brug.

Samlet set er V-Tac 100W LED gadelampen et højkvalitetsprodukt, der sikrer effektiv og pålidelig belysning udendørs. Med sin Samsung LED chip og 5-års producentgaranti kan der forventes en lang levetid for hele produktet. Vælg mellem den neutrale hvide eller den kolde hvide kulør og få den perfekte belysning til dit behov.


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 826,00

- +

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke13500 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
SpændingsintervalAC:220-240V,50Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde535 mm.
Bredde260 mm.
Dybde64 mm.
Hulstørrelse60 mm.
MaterialeAluminium
Iframe