Spectrum 4W LED Globepære
Dæmpbar, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Oplev Fremtiden med Spectrum 4W LED Globepære

Med den 4W LED Globepære sikrer du ikke blot energibesparelse, men også en fantastisk lyskvalitet i dit hjem. Denne pære, som leveres med en E27 stor fatning, passer perfekt til dine eksisterende lamper og kræver blot tilslutning til en 230V forsyning.

Lysstyrke og Kvalitet

Med en lysstyrke på 380 lumens og en spredning på hele 300 grader, får du et jævnt og effektivt lys, der bader dit rum i en behagelig glød. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer, at alle farver fremstår naturligt og klart. Denne kvalitet er tilstrækkelig til de fleste hverdagsbehov og sikrer, at dit hjem altid præsenterer sig flot.

Dæmpbar og Flicker Free

En af de store fordele ved denne LED Globepære er dens mulighed for at være dæmpbar. Du kan nemt tilpasse lysstyrken efter dit behov og skabe den helt rette atmosfære i dit hjem. Ydermere er pæren flicker free, hvilket betyder, at lyset er flimmerfrit – en essentiel faktor for både mennesker og dyr, der er følsomme over for flicker. Dette gør den også ypperlig til foto- og videooptagelser.

Kulør og Atmosfære

Pæren fås i en varm hvid farve med en farvetemperatur på 2700K. Denne varme kulør bidrager til en behagelig og afstressende atmosfære, hvilket gør det oplagt til skabelsen af en hyggelig stemning i dit hjem.

Praktiske Mål og Anvendelse

  • Dimensioner: 138 x Ø95 mm.
  • IP20 klassificering – Det betyder, at pæren ikke er modstandsdygtig over for vand, hvilket gør den bedst egnet til indendørs anvendelse i tørre omgivelser.

Opgrader belysningen i dit hjem med denne moderne og effektive LED Globepære, der kombinerer energibesparelse med høj kvalitet og stilfuld illuminering. Perfekt til enhver belysningsløsning, hvor både funktionalitet og æstetik spiller en rolle.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 43,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke380 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde138 mm.
Diameter95 mm.
MaterialeGlas