V-Tac lampefatning
Rose guld, E27

VT-7448.3777
Ny

Billigst på PriceRunner

Klassisk og flot lampefatning, som passer perfekt til vores kæmpe dekorationspærer.
Pære medfølger ikke.
Nem at montere.


Luksuriøs Lampefatning i Rose Guld

Bring et strejf af elegance og modernitet ind i dit rum med denne eksklusive lampefatning i rose guld. Produktets design kombinerer stil og funktionalitet, hvilket gør det til et enestående valg for enhver boligindretning.

Den smukke rose guld finish giver et varmt og indbydende udtryk, der passer perfekt til både moderne og klassiske indretningsstile. Uanset om du ønsker at opnå et minimalistisk look eller tilføje et glimt af luksus, er denne lampefatning den ideelle løsning.

Funktionalitet og Kompatibilitet

Med sin alsidige E27 stor fatning er denne lampefatning kompatibel med en bred vifte af lyskilder, selvom lyskilde ikke er inkluderet. Fatningen understøtter en maksimal effekt på 60W, hvilket sikrer tilstrækkelig belysning til ethvert rum.

Denne lampefatning tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den både praktisk og let at installere. Dens dimensioner på 60 x 1000 x 36 mm gør den til en diskret, men stilfuld tilføjelse til dit hjem.

Specifikationer

  • Materiale: Rose guld finish
  • Fatningstype: E27
  • Maximal Watt: 60W
  • Strømspænding: 230V
  • Dimensioner: 60 x 1000 x 36 mm
  • IP-klassifikation: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Ideel til Interiørbrug

Fatningens IP20 klassifikation gør den velegnet til indendørs installationer, hvor der ikke er direkte kontakt med vand. Den er perfekt til stuer, soveværelser eller gange, hvor dens elegante design kan nydes fuldt ud.

For at få mest muligt ud af denne lampefatning, anbefales det at vælge en dekorativ pære, der fremhæver fatningens smukke design og komplementerer boligindretningen. Det slanke design og den sarte farve gør det også muligt at eksperimentere med forskellige lysstilarter og teksturer.

Opsummering

Den rose guld V-Tac lampefatning er en elegant og funktionel løsning til dem, der ønsker at tilføje et moderne præg til deres hjem uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med dens nemme tilslutning til 230V, kompatibilitet med E27 lyskilder og luksuriøse udseende, er den et fremragende valg til ethvert moderne hjem.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 39,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Effekt og spænding
ForbrugMax. 60w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde1000 mm.
Bredde60 mm.
Dybde36 mm.