Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære
5W, 360°, varm hvid, mat glas

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

G24Q fatning.

Med materet glas.

Ballast og glimttænder skal luses ud, så pæren får direkte 230V.


Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære, 5W, 360°, varm hvid, mat glas

Data om produktet:

5W LED med G24 fatning - der erstatter 10W. Denne LED-pære er designet til at erstatte en almindelig 10W-pære. Med en effekt på kun 5W kan du spare betydeligt på energiforbruget, samtidig med at du opnår samme lysstyrke.

Tilsluttes til 230V forsyning: Denne LED-pære kan nemt tilsluttes en standard 230V-elskab og er klar til brug med det samme. Du behøver ikke at have særlige installationskrav eller tilslutte en specifik transformer.

Lysstyrke på 500 lumens og en høj spredning på 360 grader: Med en lysstyrke på 500 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Du får fuldt udnyttelse af pærens lyskraft, uanset hvor du placerer den.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85: Denne LED-pære leverer en høj kvalitet af lys med en farvegengivelsesindeks (RA-værdi) på 80-85. Dette betyder, at den viser alle farver i deres sande nuancer og giver et naturligt og ægte lys. Uanset om du bruger den til at belyse hjemmet eller i en professionel indstilling, vil du blive tilfreds med resultatet.

Sikker og lang levetid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift op til 50.000 timer. Dette betyder, at du kan have glæde af denne LED-pære i mange år uden at skulle bekymre dig om udskiftning. Den medfølgende driver og god køling sikrer også en øget levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Findes i: Varm hvid (2700K). Denne LED-pære er tilgængelig i varm hvid kulør, hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og gør det ideelt til brug i stuer, soveværelser eller andre rum, hvor afslapning er i fokus.

Dimensioner: Med dimensioner på 115 x Ø41 mm er denne LED-pære kompakt og nem at installere i eksisterende lysarmaturer. Den passer perfekt til de fleste indendørs belysningsapplikationer.

IP53 - Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten: Denne LED-pære er beskyttet mod fugtig luft og milde vandstænk, takket være dens IP53-vurdering. Du kan trygt bruge den både indendørs og udendørs, uden at bekymre dig om skader på grund af fugt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

Før: DKK 161,00

-35%

DKK 104,65

Du sparer årligt 32 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke500 lumens
Spredning360 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat10w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG24
Højde115 mm.
Diameter41 mm.
Iframe