Restsalg: LEDlife G24D LED pære
5W, 120°, mat glas

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Med materet glas.

Ballast og glimttænder skal luses ud, så pæren får direkte 230V.


Produktdetaljer

LEDlife G24D LED pære er en energieffektiv løsning til dig, der ønsker at opgradere dine lyskilder. Med en effekt på 5W og en G24 fatning er denne LED pære nem at installere og passer perfekt til mange typer belysningsarmaturer. Pæren tilsluttes let til en 230V forsyning og er klar til brug.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 500 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer LEDlife G24D LED pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en god og ensartet belysning i rummet, der hjælper med at skabe en behagelig atmosfære.

Høj lyskvalitet

LEDlife G24D LED pære leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du ønsker en behagelig og afstressende atmosfære med varm hvid (3000K) eller et perfekt og effektivt arbejdsmiljø med neutral hvid (4500K), vil LEDlife G24D LED pære opfylde dine behov.

Længere levetid

LEDlife G24D LED pære er fremstillet med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer lang og sikker drift op til 50.000 timer. Du kan derfor nyde godt af denne LED pære i lang tid, da den har minimalt fald i lysstyrke over tid. Produktet er designet med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Vand- og fugtsikker

Med en IP54-klassificering er LEDlife G24D LED pære velegnet til brug i fugtige omgivelser og er beskyttet mod vandstænk på fronten. Dette giver dig mulighed for at bruge pæren i badeværelser, køkkener og andre områder, hvor der er fugtigt.

Dimensioner

LEDlife G24D LED pære har følgende dimensioner: 120 x Ø34 mm. Dette kompakte design gør det nemt at indpassere pæren i eksisterende belysningsarmaturer uden at skulle foretage større ændringer.

Med LEDlife G24D LED pære får du en pålidelig og energieffektiv løsning med høj lyskvalitet og lang levetid. Uanset om du har brug for belysning derhjemme eller på arbejdspladsen, vil denne LED pære opfylde dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

Før: DKK 99,00

-35%

DKK 64,35

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V AC, 50/60HZ
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG24
Højde120 mm.
Diameter34 mm.
Iframe