Restsalg: Halo Design
COLORS Geo Smoke Ø125mm 3 step memory

Nedsat pris!
hd.937332
Ny

Billigst på PriceRunner
COLORS GEO Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et godt behageligt lys, og med det smukke design i geometrisk design, får man ikke blot et smukt lys men samtidigt også en pære der afgiver et smukt design i sin form og udstråling.
Lyset som ses igennem det smukke dekorative smokefarvet glas er som vi kender det fra de gode gamle dage bare med en mere dagslysfarve 3000 kelvin grader - her får man skabt rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med klart smokefarvet glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2,5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
GEO lyskilderne er tillige med Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcist hvor du slukkede sidst.
Serien findes i flere størrelser og farver, der findes også en til din lampe.


Data om produktet

Effekt: 2.5W

Fatning: E27 stor fatning

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 80 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm

IP-rating: IP20

Beskrivelse

Halo Design COLORS Geo Smoke er en smart og stilfuld LED-pære, der er designet til at skabe enestående belysning i dit hjem eller kontor. Denne model har en diameter på 125 mm og kan nemt monteres i en standard E27 fatning.

Med en effekt på blot 2.5W er denne LED-pære energieffektiv og vil hjælpe med at reducere dine energiomkostninger. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den ideel til almindelig brug.

Med en lysstyrke på 80 lumens og en spredning på 360 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan nyde en optimal belysning uden mørke pletter eller skygger. Den høje spredning er ideel til rum, hvor der kræves et bredt og ensartet lys.

Denne LED-pære har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den vil fremhæve farverne på en flot og naturlig måde, og sikre, at alt ser ægte ud. Uanset om du bruger den til almindelig belysning eller i en dekorativ lampe, vil denne LED-pære opfylde dine behov.

Med dimensioner på 16.5 x Ø12.5 mm er Halo Design COLORS Geo Smoke kompakt og nem at montere. Den er velegnet til forskellige lamper og armaturer og kan tilføje et stilfuldt touch til ethvert rum.

Det skal bemærkes, at denne LED-pære har en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser.

Flere detaljer

Før: DKK 299,00

-45%

DKK 164,45

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke80 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2.5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Iframe