Restsalg: Halo Design
COLORS Geo Amber Ø95mm 3 step memory

Nedsat pris!
hd.937295
Ny

Billigst på PriceRunner
COLORS GEO Amber lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et godt behageligt lys, og med det smukke design i geometrisk design, får man ikke blot et smukt lys men samtidigt også en pære der afgiver et smukt design i sin form og udstråling.
Lyset som ses igennem det smukke dekorative amberfarvet glas er som vi kender det fra de gode gamle dage bare med en mere dagslysfarve 3000 kelvin grader - her får man skabt rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med klart amberfarvet glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2,5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
GEO lyskilderne er tillige med Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcist hvor du slukkede sidst.
Serien findes i flere størrelser og farver, der findes også en til din lampe.


Produktbeskrivelse:

Det farverige Halo Design, COLORS Geo Amber er en fantastisk lampe, der vil tilføje lys og glæde til ethvert rum. Med en diameter på 95 mm vil denne lampe være i stand til at lyse op selv de største rum med sin imponerende lyskvalitet og spredningsvinkel på 360 grader.

Detaljer om produktet:

  • Effekt: 2.5W
  • Fatning: E27 stor fatning
  • Tilslutning: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 160 lumens
  • Spredningsvinkel: 360 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Dimensioner: 14.5 x Ø9.5 mm
  • Vandmodstandsdygtighed: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Med en lysstyrke på 160 lumens vil denne lampe være i stand til at give tilstrækkelig belysning til at udføre en bred vifte af opgaver. Uanset om det bruges som en stemningsbelysning eller som en primær lyskilde, vil det flotte, ægte lys i Halo Design, COLORS Geo Amber være i stand til at fremhæve alle farver naturligt og smukt.

Med en RA værdi på 80-85 opnår denne lampe en høj lyskvalitet, der er tilfredsstillende for de fleste behov. Dette betyder, at det genererede lys vil være klart og levende, hvilket gør det ideelt til brug i både hjemlige og kommercielle miljøer.

De kompakte dimensioner på 14.5 x Ø9.5 mm gør denne lampe let at installere og passe ind i forskellige armaturer og lysdesign. Halo Design, COLORS Geo Amber er dog kun egnet til indendørs brug, da den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Med sin flotte farve og imponerende belysning er Halo Design, COLORS Geo Amber Ø95 mm 3 step memory-lampen et fantastisk valg til enhver, der ønsker at tilføje stil og lys til deres hjem eller arbejdsplads.

Flere detaljer

Før: DKK 269,00

-55%

DKK 121,05

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2000K
Lysstyrke160 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2.5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde14.5 mm.
Diameter9.5 mm.
MaterialeGlas
Iframe