Restsalg: Halo Design
COLORS Geo Smoke Ø95mm 3 step memory

Nedsat pris!
hd.937288
Ny

Billigst på PriceRunner
COLORS GEO Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et godt behageligt lys, og med det smukke design i geometrisk design, får man ikke blot et smukt lys men samtidigt også en pære der afgiver et smukt design i sin form og udstråling.
Lyset som ses igennem det smukke dekorative smokefarvet glas er som vi kender det fra de gode gamle dage bare med en mere dagslysfarve 3000 kelvin grader - her får man skabt rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med klart smokefarvet glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2,5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
GEO lyskilderne er tillige med Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcist hvor du slukkede sidst.
Serien findes i flere størrelser og farver, der findes også en til din lampe.


Data om produktet:

Effekt: 2.5W

Fatning: E27 stor fatning

Tilslutning: 230V forsyning

Lysstyrke: 80 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Dimensioner: 14.5 x Ø9.5 mm

Vandmodstand: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Produktet Halo Design, COLORS Geo Smoke Ø95mm 3 step memory er et elegant og stilfuldt lysprodukt. Med en effekt på 2.5W og en E27 stor fatning kan dette produkt tilsluttes til en 230V forsyning. Dette gør det nemt at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 80 lumens og en høj spredning på 360 grader sikrer produktet en jævn og ensartet fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet vil blive oplyst på en behagelig og behagelig måde.

En vigtig egenskab ved produktet er dets høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 garanteres et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er især vigtigt, da lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov. Uanset om det er til hjemmebrug eller professionel brug, kan produktet levere en tilfredsstillende belysning.

Produktets dimensioner er 14.5 x Ø9.5 mm, hvilket gør det kompakt og let at installere. Det kan nemt monteres i forskellige typer lamper og armaturer.

Det er vigtigt at bemærke, at produktet har IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor kun at bruge produktet indendørs eller i tørre omgivelser.

Flere detaljer

Før: DKK 269,00

-45%

DKK 147,95

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke80 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2.5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde14.5 mm.
Diameter9.5 mm.
MaterialeGlas
Iframe