Outlet: Halo Design
COLORS Geo Smoke Ø95mm 3 step memory

Nedsat pris!
hd.937288
Ny

Billigst på PriceRunner
COLORS GEO Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et godt behageligt lys, og med det smukke design i geometrisk design, får man ikke blot et smukt lys men samtidigt også en pære der afgiver et smukt design i sin form og udstråling.
Lyset som ses igennem det smukke dekorative smokefarvet glas er som vi kender det fra de gode gamle dage bare med en mere dagslysfarve 3000 kelvin grader - her får man skabt rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med klart smokefarvet glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2,5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
GEO lyskilderne er tillige med Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcist hvor du slukkede sidst.
Serien findes i flere størrelser og farver, der findes også en til din lampe.


Halo Design COLORS Geo Smoke Ø95mm 3 Step Memory

Opgrader dit belysningssetup med denne smukt designede pære, der kombinerer stil og funktionalitet. Denne pære vil være et fremragende valg for dem, der søger en jævn og naturlig belysning, der forbedrer ethvert rum.

Specifikationer

  • Effekt: 2.5W
  • Fatningstype: E27 stor fatning
  • Spænding: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 80 lumens
  • Lysudbredelse: En imponerende 360 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85. Dette betyder, at pæren gengiver farver på en måde, der er både naturlig og flot, hvilket er tilstrækkeligt for de flestes behov.
  • Dimensioner: 14.5 x Ø9.5 mm
  • IP-klassifikation: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket gør den velegnet til brug i tørre områder indendørs.

Design og Anvendelse

Halo Design COLORS Geo Smoke tilbyder et unikt udseende med sin røgede finish, der tilføjer et moderne og stilfuldt touch til enhver indretning. Den 360 graders lysspredning gør den ideel til enhver type rum, hvor det er vigtigt at opnå en bred og ensartet belysning. Derudover vil den som en del af en større belysningsløsning kunne fremhæve bestemte områder eller objekter på en elegant måde.

Ydeevne og Holdbarhed

Pæren er energieffektiv med sine 80 lumens, hvilket sikrer et lavt strømforbrug uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Med en RA værdi på 80-85, er denne pære perfekt til miljøer, hvor det er nødvendigt, at farverne genskabes optimalt, såsom i stuer, køkkener eller på kontorer.

Installation

Med sin E27 fatning er denne pære let at montere i de fleste lamper og lysekroner, hvilket gør den til et praktisk valg for både boliger og erhverv. Husk blot at installere pæren i områder, der er fri for fugt, for at sikre en lang levetid og optimal ydeevne.

Alt i alt er Halo Design COLORS Geo Smoke Ø95mm en fremragende investering for dem, der ønsker høj lyskvalitet og funktionalitet pakket i et elegant design. Den tilgodeser de fleste belysningsbehov, og dens moderne æstetik gør den til et alsidigt valg til enhver stil i hjemmet eller på kontoret.

Flere detaljer

Før: DKK 269,00

-45%

DKK 147,95

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke80 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2.5w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde14.5 mm.
Diameter9.5 mm.
MaterialeGlas