Restsalg: Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Grøn

Nedsat pris!
hd.936571
Ny

Billigst på PriceRunner
COLORS Soft Light 1-2-3 Steps dæmp Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vores nye frække design indenfor lys, en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
nu med en fræk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden er med indfarvet glas der toner flot og elegant og giver hjemmet nyt liv.
Spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakten i væggen i 3-step, step 1 =100% step 2 = 50% step 3 = 15 lys.
Der er rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
COLORS Soft light findes i 5 frække trendy farver Blå, Rosa, Grøn, smoke eller hvid.
Sæt stemnig i hjemmet med COLORS Soft Light.
Nem at installere og uden brug af værktøj.


Data om produktet

Produktet Halo Design, COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Grøn er en energieffektiv LED-pære med et lavt strømforbrug på 4W. Pæren har en stor E27 fatning og kan tilsluttes til en almindelig 230V forsyning.Pæren har en lysstyrke på 200 lumens, hvilket giver et klart og behageligt lys. De 360 graders lysfordeling sørger for, at lyset spredes jævnt og dækker et stort område. Dette er ideelt til rum, der kræver en god lysdækning.En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne LED-pære er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 90-95 sikrer den en levende og naturlig farvegengivelse. Uanset om det er i private hjem, arbejdsrum eller offentlige områder, vil lyset fra denne pære fremhæve alle farver og skabe en flot og sprudlende belysning. Denne lyskvalitet er endda velegnet til krævende situationer.Et andet vigtigt aspekt ved dette produkt er dets holdbarhed. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan man forvente en sikker og lang levetid på op til 30.000 timer. Selv efter lang tids brug vil lyset kun have minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til den lange levetid af hele produktet.Dimensionerne på denne LED-pære er 16.5 x Ø12.5 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste lysarmaturer. Vær dog opmærksom på, at pæren har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er derfor bedst egnet til indendørs brug.Samlet set tilbyder Halo Design, COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Grøn en energieffektiv og holdbar løsning med en høj lyskvalitet. Med dens behagelige lys og evne til at vise alle farver på en levende måde, er denne LED-pære egnet til forskellige anvendelser både hjemme og i offentlige rum.

Flere detaljer

Før: DKK 269,00

-30%

DKK 188,30

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningE27
Højde16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Iframe